Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, liikennesuunnittelu 
Liikennesuunnittelupäällikkö9228.09.2020 

7760-2019 (10 03 01, 08 00 00)

Civitas Eccentric -hankkeen väliaikaisen liikkumiskokeilun jatkaminen Kupittaalla

Liikennesuunnittelu, Maija Norava:

Piir.nro

-                    

Kadut/Alue

Blomberginaukio, Tahkonaukio / Kupittaa

Sisältö ja perustelut

Infran kunnossapitopäällikkö on hyväksynyt 14.6.2019 §11 Liikennekokeilu Tahkonaukion ja Blomberginaukion välisen alueen rauhoittamiseksi. Kokeiluajaksi oli määritelty noin vuosi ja kokeilu on alkanut 15.8.2019. Kokeilussa läpiajo Tahkonaukion ja Blomberginaukion välillä estettiin konkreettisesti pollarein. Kokeiluajan jälkeen saatujen tulosten perusteella hanke laatii loppuraportin.

Samanaikaisesti liikuntapalveluilla on käynnissä Liikuntapaikkaverkoston päivityssuunnitelma, joka saattaa tuoda muutoksia myös Kupittaanpuiston alueelle. Loppuraportin on tarkoitus valmistua vuoden 2020 loppuun mennessä.

Kokeilun loppuunsaattamiseksi ja kaiken tarvittavan tiedon saamiseksi käyttöön ennen päätöksentekoa, väliaikaisia järjestelyjä esitetään jatkettavaksi tammikuun loppuun 2021 asti.

PäätösPäätän hyväksyä väliaikaisen liikkumiskokeilun toimenpiteiden jatkamista tammikuuhun 2021 loppuun asti. Samalla päätin, että suunnitelma laitetaan täytäntöön välittömästi mahdollisista valituksista huolimatta.

 

Matti Salonen

liikennesuunnittelupäällikkö                             

Jakelu

tiedLounais-Suomen poliisilaitos
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKaupunkiympäristötoimiala, pysäköinninvalvonta
tiedKaupunkiympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne