Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön kunnossapito 
Infran kunnossapitopäällikkö1819.08.2020 

9016-2020 (02 08 00)

Kaasunvalvontajärjestelmän huoltosopimus

Käyttöpäällikkö Olli Tirroniemi 19.8.2020:

Turun Kaupunkiympäristötoimialan kunnossapito -yksikkö on neuvotellut Detector Oy:n kanssa Kivimäen siiloon asennetun kaasuvalvontajärjestelmän huoltosopimuksesta. Turun kaupungin omistuksessa on kolme (3) kalliosiiloa, jotka toimivat hiekkasiiloina hiekoitushiekan säilytystä varten ja hiekoituskaluston täyttöpaikkoina.

Kivimäen siiloon on asennettu kaasunvalvontajärjestelmä valvomaan siilon turvallista käyttöä mm. häkäkaasujen suhteen. Kaasuvalvontajärjestelmä antaa hälytyksen siilossa sekä urakoitsijoiden päivystyspuhelimissa, jos siilossa olevien häkäkaasujen määrä ylittää sallitun.

Detector Oy on tehnyt tarjouksen kaasuvalvontajärjestelmän viiden vuoden huoltosopimuksesta arvonlisäverottomaan 1.445,00 € vuosihintaan. Palvelun viiden vuoden kokonaishinta on 7.225,00 € (alv 0 %).

Huoltosopimus sisältää:

- kaasunvalvontajärjestelmän ennakkohuollot kerran vuodessa

- kaasunvalvontajärjestelmän korjaushuoltokäynnit

- kaasunilmaisimien uusinnat elinkaaren mukaan

- kaasunvalvontajärjestelmän ohjelmistopäivitykset

- kaasunvalvontakeskuksen komponenttien päivitys elinkaaren

Tämän huoltosopimuksen solmiminen kyseisen palveluntuottajan kanssa on perusteltua, koska he ovat asentaneet kaasuvalvontajärjestelmän Kivimäen siiloon.

Liite 1Detector Oy:n palvelusopimusesitys liitteineen 24.7.2020

Infran kunnossapitopäällikkö Mari Helin:

PäätösPäätin, että Kivimäen siilon kaasuvalvontajärjestelmän viiden vuoden huoltotyöt tilataan Detector Oy:ltä 24.7.2020 päivätyn palvelusopimusesityksen mukaisesti vuosihintaan 1.445,00 € (alv 0 %).

Sopimus ei synny tällä päätöksellä vaan vasta myöhemmin tehtävällä sopimuksella tai tilauksella, joka voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen tiedon päätöksestä. Päätös voi muuttua tehdyn muutoshakemuksen, hankintaoikaisun vireille saattamista koskevan vaatimuksen, oikaisuvaatimuksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

Mari Helin

infran kunnossapitopäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoDetector Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kytokyku § 18
Liite 1:Detector Oy:n palvelusopimusesitys liitteineen 24.7.2020