Kauppakirja

Myyjä:

Kuntec Oy (ent. Turun Seudun Kuntatekniikka Oy)

Y-tunnus: 2434427-0

Ostaja:

Turun kaupunki

Y-tunnus: 0204819-8

Kaupan kohde:

Turun kaupungin Peltolan (33.) kaupunginosan 13. korttelin tontilla 7, kiinteistötunnus 853-33-13-7, sijaitsevat kolme rakennusta: tuotanto- ja toimistorakennus, sosiaalitiloina palvellut entinen omakotitalo sekä varastorakennus (rakennustunnukset 101651033K, 101651030F ja 101651031H), osoitettu kartalla M 248/ 6.8.2020, sekä näihin liittyvät rakennelmat. Kohteen osoite on Kaurakatu 41, 20740 Turku.

 

Kauppahinta:

 

Kauppahinta on kolmesataatuhatta (300.000) euroa.

 

Kaupan perusteet:

 

Kiinteistökehityspäällikön päätös 13.8.2020 § xxx,

päätös on tullut lainvoimaiseksi xx.xx.20xx.

 

Muut ehdot:

 

Tämän kaupan kaikki ehdot on mainittu tässä kauppakirjassa.

 

1. Kauppahinnan maksaminen

 

Kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan Myyjän ilmoittamalle pankkitilille viikon kuluessa tämän kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien.

 

2. Omistus- ja hallintaoikeus

 

Ostaja saa rakennukset, niiden laitteet ja rakennuksiin liittyvät rakennelmat sekä vesi-, viemäri-, kaukolämpö- ja sähköliittymät omistukseensa kauppakirjan tultua allekirjoitetuksi.

 

3. Rasitukset ja rasitteet

 

Myyjä vakuuttaa ja vastaa, ettei vuokrakohteeseen kohdistu muita kiinnityksiä, panttioikeuksia, velvoitteita tai rasitteita kuin xx.xx.2020 päivätystä rasitustodistuksessa ilmenee eikä uusia ole vireillä.

 

4. Kaupan kohteesta aiheutuvat kustannukset

 

Kaupantekovuodelta määrättävästä kiinteistöverosta vastaa Myyjä. Kohteeseen kohdistuvista veroista ja maksuista osapuolet vastaavat muutoin omistusaikojensa osalta.

 

5. Maanvuokrasopimuksen päättyminen

 

Tontin maanvuokrasopimus katsotaan päättyväksi tämän kauppakirjan allekirjoittamisen hetkellä. Myyjä sitoutuu maksamaan maanvuokran kaupungille päättymispäivään saakka.

 

6. Kohteeseen tutustuminen, asiakirjat ja liittymät

 

Ostaja on tarkastanut ennen kaupasta päättämistä kaupan kohteet ja tutustunut ympäröiviä alueita koskeviin maankäyttömääräyksiin. Ostaja on todennut kaupan kohteiden vastaavan niistä esitettyjä asiakirjoja ja annettuja tietoja eikä Ostajalla ole huomauttamista näiden seikkojen osalta.

 

Ostaja hyväksyy rakennuksissa iän perusteella olevat virheet ja puutteet ja ottaa rakennukset vastaan siinä kunnossa kuin ne ovat luovutushetkellä.

 

Myyjä antaa suostumuksensa rakennuksissa olevien sähkö-, vesi- ja viemäriliittymien siirtämiseksi Ostajan nimiin ilman erillistä korvausta. Oikeus siirtyy samalla hetkellä, kun rakennusten omistusoikeus siirtyy. Ostaja sitoutuu ilmoittamaan liittymissopimusten siirrosta ao. laitoksille. Liittymissopimusten siirrosta mahdollisesti menevistä siirtomaksuista vastaa Ostaja.

 

7. Irtain omaisuus

 

Tähän kauppaan ei sisälly muuta irtainta eikä sellaisen luovuttamisesta ole muutakaan sopimusta.

 

8. Erimielisyyksien ratkaiseminen

 

Tästä sopimuksesta johtuvat riidat ratkaisee ensimmäisenä oikeusasteena Varsinais-Suomen käräjäoikeus.

 

 

Tätä kauppakirjaa on tehty kaksi yhtäpitävää kappaletta, yksi Myyjälle ja yksi Ostajalle.

 

Turussa ____ päivänä ____________kuuta 202_

TURUN KAUPUNKI

 

Tämän kaupan hyväksymme ja sitoudumme sen ehdot täyttämään.

Paikka ja aika edellä mainitut