Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Infran rakennuttamispäällikkö5517.08.2020 

8754-2020 (02 08 02)

Mäntymäen aluesaneeraus, ulkovalaistuksen aluesaneerausurakka

Käyttöpäällikkö Olli Tirroniemi 11.8.2020:

Turku Energia Oy on kilpailuttanut kumppaninaan Turun Kaupunkiympäristötoimiala Mäntymäen aluesaneerausurakan Vertek Oy:ltä. Aluesaneerausurakka on jatkoa Vertek Oy:n aiemmin toteutettuihin ja kilpailutettuihin Eteläkatu ja Vähä-Heikkilän aluesaneerausurakoihin. Kaupunkiympäristötoimialan ulkovalaistusurakka on järkevää toteuttaa yhteistyössä yhdessä Turku Energia Oy sähköverkkojen kanssa.

Kiinteistöliikelaitoksen laskennallinen osuus Mäntymäen aluesaneerauksen ulkovalaistusurakka on arviolta ja kokonaishinnaltaan 61.462,40 € (alv 0 %).

Liite 1Maksupostisuunnitelma

Infran rakennuttamispäällikkö Jukka Mäenpää:

Päätös

Päätin, että Kaupunkiympäristötoimiala tilaa Turku Energia Oy:n sähköverkkojen kanssa Vertek Oy:n toteuttamaan Mäntymäen aluesaneerausurakan, jonka Kaupunkiympäristötoimialan laskennallinen osuus on 61.462,40 € ( alv 0 %). Aluesaneerausurakka toteutetaan 2020 vuoden aikana. 

Tilaus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, valitusosoituksen ja muut oheisasiakirjat tiedoksi. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Jukka Mäenpää

infran rakennuttamispäällikkö                                     

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoVertek Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tpvXXXXX


Liitteet:

Kytokyra § 55
Liite 1:Maksupostisuunnitelma