SOPIMUS KAARINAN KAUPUNGIN KIINTEISTÖINSINÖÖRIN TEHTÄVIEN HOITAMISESTA

 

 

Kaarinan kaupunki ja Turun kaupunki ovat tehneet seuraavan sopimuksen, jonka nojalla Turun kaupungin Kaupunkiympäristötoimiala hoitaa toistaiseksi Kaarinan kaupungin kiinteistöinsinöörin ja kiinteistörekisterin pitäjän tehtävät. Kiinteistörekisterinpitäjän tehtävää hoitamaan on Turun kaupunki nimennyt kaupungingeodeetti Laura Suurjärven.

 

1.Säädösperusta

 

Laki kunnan kiinteistöinsinööristä sekä kiinteistörekisterilaki.

 

2.Sopimuksen piiriin kuuluvat tehtävät

 

Kaupungingeodeetti Laura Suurjärvi hoitaa Kaarinan kaupungin kiinteistöinsinöörin ja kiinteistörekisterinpitäjän tehtävät. Kiinteistörekisterin pitäjänä hän ohjaa ja valvoo kiinteistönmuodostusta, tekee päätöksiä ja antaa toimitusmääräyksiä. Työn suorituspaikkana on pääasiassa Turun kaupunki ja tarvittaessa Kaarinan kaupunki.

 

Sopimukseen sisältyy tarvittava määrä kiinteistöinsinöörin ja kiinteistörekisterinpitäjän tehtäviä. Yhteydenpito tapahtuu puhelimella, Skypen tai vastaavan palvelun avulla ja yhteisiä palvelimia ja ohjelmistoja avuksi käyttäen. Yhteisiä tapaamisia järjestetään vain tarvittaessa, kun muut menetelmät eivät tule kysymykseen.

 

Tehtävän hoitoon nimetyn henkilön vaihtuminen edellyttää Kaarinan kaupungin hyväksyntää.

 

3.Korvausperuste

 

Edellä mainittujen tehtävien hoidosta Kaarinan kaupunki suorittaa korvausta tehtyjen tuntien perusteella. Korvaushintana käytetään 120 €/h (alv. 0 %). Korvaus sisältää kaikki tähän sopimukseen liittyvistä tehtävistä aiheutuvat kulut. Mahdollisista käynneistä Kaarinassa Turun kaupunki veloittaa kilometrikorvauksen 0,43 euroa/km. (alv. 0 %).

Kertyneet kustannukset laskutetaan Kaarinan kaupungilta kolmen kuukauden välein.

 

4. Sopimuksen voimassaolo

 

Sopimus on voimassa 1.5.2020 – 31.12.2020. Sopimus on irtisanottavissa molempien osapuolten toimesta kolmen kuukauden irtisanomisajalla.

 

Tätä sopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin sopijaosapuolelle.

 

 

Turussa xx.5.2020      

 

 

 

 

Christina Hovi

Toimialajohtaja

Turun kaupunki

 

 

 

 

Päivi Liuska-Kankaanpää      Sami Kääriäinen

Kaupunkikehitysjohtaja      Paikkatietopäällikkö

Kaarinan kaupunki      Kaarinan kaupunki