Sopimusmuutos Vepsän vesibussiliikenteen hoitamista koskevaan sopimukseen

 

Turun kaupungin ja Rosita Oy:n välillä on Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan toimialajohtajan päätökseen 26.8.2019 § 47 perustuen solmittu Vepsän vesibussiliikenteen hoitamista koskeva sopimus ajalle 29.5.2020–1.9.2024.

 

Rosita Oy on 24.1.2020 pyytänyt kirjallisesti Turun kaupungilta suostumusta Vepsän vesibussiliikenteen hoitamista koskevan sopimuksen siirtoon West Coast Seaservice Oy Ltd:lle (y-tunnus 2072041-9). Turun kaupunki on kaupunkiympäristötoimialan toimialajohtajan päätöksellä __/3.2020 § 26 päättänyt antaa suostumuksensa sopimuksen siirtoon West Coast Seaservice Oy Ltd:lle edellyttäen, että Rosita Oy ja West Coast Seaservice Oy Ltd toteuttavat Rosita Oy:n liiketoimintaa koskevan liiketoimintakaupan 15.4.2020 mennessä, ja että West Coast Seaservice Oy Ltd ottaa liiketoimintakaupan yhteydessä vastattavakseen kaikki Vepsän vesibussiliikenteen hoitamista koskevan sopimuksen mukaiset Palveluntuottajaa koskevat vastuut ja velvoitteet.

 

West Coast Seaservice Oy Ltd on ___/___.2020 toteutetulla liiketoimintakaupalla ostanut Rosita Oy:n liiketoiminnan ja siihen liittyvän kaluston sekä Rosita Oy:n toiminimen. West Coast Seaservice Oy Ltd on toteutetun liiketoimintakaupan yhteydessä ottanut vastattavakseen kaikki Vepsän vesibussiliikenteen hoitamista koskevan sopimuksen mukaiset Palveluntuottajaa koskevat vastuut ja velvoitteet. Turun kaupungin sopimuksen siirtoa koskevalle luvalle asettamat edellytykset ovat siten täyttyneet.

 

Sopimuksen siirtoa koskeva sopimusmuutos tulee voimaan, kun Turun kaupunki, Rosita Oy ja West Coast Seaservice Oy Ltd ovat kukin tämän sopimusmuutosliitteen asianmukaisesti hyväksyneet ja toimivaltaisten edustajien toimesta allekirjoittaneet.

 

 

Turussa ___/___.2020

 

Turun kaupunki

 

 

_______________________

 

 

 

___/___.2020         ___/___.2020

 

 

Rosita Oy            West Coast Seaservice Oy Ltd

 

 

_______________________      _______________________

Eivor Jensen            Teemu Knuutila

hallituksen puheenjohtaja         Toimitusjohtaja