Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön rakennuttaminen 
Infran rakennuttamispäällikkö524.02.2020 

2002-2020 (02 08 00, 07.03)

Infrahankkeiden työmaavalvonnan digitaalisen pilvipalvelun hankinta

Kaupunkiympäristön rakennuttaminen 13.2.2020:

 

Työmaan valvontaa tehostavan digitaalisen pilvipalvonnan avulla työmaavalvojat ja rakennuttajat pystyvät dokumentoimaan työmaatilanteen mobiilikäyttöisen sovelluksen avulla suoraan valvontajärjestelmään. Pilvipalvelusovelluksen käyttöönotolla tavoitellaan ajankäytön tehostamista ja laadun parantamista. Työmaan tilannetietoa voidaan palvelun avulla jakaa kaikkien hankkeen osapuolten kesken. Lisäksi tehdyt työt ja käytetyt osat sekä rakenteet voidaan todentaa ja varmistaa myös myöhemmin, jolla osaltaan voidaan välttää aiheettomien korvauskulujen syntymistä

 

Buildie-palvelun käytöstä on hyviä kokemuksia vesihuoltoyhtiön kanssa rakennetuista yhteishankkeista.

 

Kaupunkiympäristön rakennuttamispalvelut on pyytänyt tarjousta Buildie Oy:ltä Buildie -palvelun vuoden kestävästä pilotoinnista kaupunkiympäristön rakennuttamisyksikössä. Hankinnan sisältö ja kustannus on esitetty toimittajan tarjouksessa 7.2.2020.

 

Liite 1                                  Buildie Oy:n tarjous 7.2.2020

 

Päätös          Päätin, että kaupunkiympäristön rakennuttamisyksikössä otetaan pilotointikäyttöön Buildie -sovellus, joka tilataan Buildie Oy:ltä 7.2.2020 saadun tarjouksen mukaan 12 kk määräaikaisella sopimuksella hintaan 17.760,00 € (alv 0 %). Mahdolliset käyttäjämäärän lisäyksistä sovitaan erikseen tarjouksessa esitetyillä hinnoilla.

 

Päätös voi muuttua tehdyn muutoshakemuksen, hankintaoikaisun vireille saattamista koskevan vaatimuksen, oikaisuvaatimuksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

 

 

 

Jukka Mäenpää

Infran rakennuttamispäällikkö

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

Jakelu

aoBuildie Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedXXXXX


Liitteet:

Kytokyra § 5
Liite 1:Buildie Oy:n tarjous