Kauppakirja (luonnos 10/2019)

 

Myyjä:

 

Turun Pikahuolto Oy

Y-tunnus: 0879654-1

 

Ostaja:

 

Turun kaupunki

Y-tunnus: 0204819-8

 

Kaupan kohde:

 

Turun kaupungin Raunistulan (81.) kaupunginosan korttelin 32 tontilla 19, kiinteistötunnus 853-81-32-19, sijaitseva teollisuusrakennus (rakennustunnus 1012240553), osoitettu kartalla M 365 / 15.10.2019, sekä näihin liittyvät rakennelmat. Kohteen osoite on Virusmäentie 105, 20300 Turku.

Kauppahinta:

 

Kauppahinta on neljäkymmentäyhdeksäntuhatta (49.000) euroa.

 

Kaupan perusteet:

 

Tonttipäällikön päätöspöytäkirja §

 

Muut ehdot:

 

Tämän kaupan kaikki ehdot on mainittu tässä kauppakirjassa.

 

1. Kauppahinta, jäljempänä lunastushinta, maksetaan kokonaisuudessaan myyjän ilmoittamalle tilille kauppakirjan allekirjoittamisen jälkeen, sen jälkeen kun Turun kaupungin tonttipäällikön päätöspöytäkirja 16.12.2019 § 366 tämän kauppakirjan hyväksymisestä on saanut lainvoiman. Ostajalla on oikeus pidättää lunastushinnasta myyjän mahdollisesti maksamatta olevat vuokrat viivästyskorkoineen ja viivästysmaksu kuluineen. Viivästyskorko katsotaan päättyväksi tämän kauppakirjan allekirjoituspäivään.

 

2. Ostaja saa rakennuksen, sen laitteet ja rakennukseen liittyvät rakennelmat sekä vesi- ja sähköliittymät hallintaansa 1.1.2020. Ostaja saa kaupan kohteen omistukseensa sen jälkeen, kun lunastushinta on maksettu Myyjälle. Myyjä antaa suostumuksensa rakennuksissa olevien sähkö-, vesi- ja viemäriliittymien siirtämiseksi Ostajan nimiin ilman erillistä korvausta. Oikeus siirtyy samalla hetkellä, kun rakennusten hallinta siirtyy. Ostaja sitoutuu ilmoittamaan liittymissopimusten siirrosta ao. laitoksille. Liittymissopimusten siirrosta mahdollisesti menevistä siirtomaksuista vastaa Ostaja.

 

3. Kohteeseen kohdistuvista veroista ja maksuista osapuolet vastaavat omistusaikojensa osalta.

 

4. Ostaja on tarkastanut ennen kaupasta päättämistä kaupan kohteet ja tutustunut ympäröiviä alueita koskeviin maankäyttömääräyksiin. Ostaja on todennut kaupan kohteiden vastaavan niistä esitettyjä asiakirjoja ja annettuja tietoja eikä Ostajalla ole huomauttamista näiden seikkojen osalta. Ostaja hyväksyy rakennuksissa iän perusteella olevat virheet ja puutteet ja ottaa rakennukset vastaan siinä kunnossa kuin ne ovat luovutushetkellä.

 

5. Tämä sopimus purkautuu, mikäli Turun kaupungin tonttipäällikön päätöspöytäkirja 16.12.2019 § 366 tämän kauppakirjan hyväksymisestä ei saa lainvoimaa 31.12.2020 mennessä. Sopimuksen purkautuessa rakennus tulee palauttaa myyjälle rasituksista vapaana.

6. Tästä sopimuksesta johtuvat riidat ratkaisee ensimmäisenä oikeusasteena Varsinais-Suomen käräjäoikeus.

 

7. Tähän kauppaan ei sisälly muuta irtainta eikä sellaisen luovuttamisesta ole muutakaan sopimusta.

 

Tätä kauppakirjaa on tehty kaksi yhtäpitävää kappaletta, yksi myyjälle ja yksi Ostajalle.

 

Turussa ____ päivänä ____________kuuta 2019

 

TURUN KAUPUNKI

Tämän kaupan hyväksymme ja sitoudumme sen ehdot täyttämään.

 

Paikka ja aika edellä mainitut