Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö2511.06.2019 

14707-2018 (10 03 01, 02 08 00)

Kaksi- ja nelijalkaisen ristikkokannatinpylvään tuotantopiirustusten tilaus, modifikaatio maanpäällisestä laippakiinnitysvaihtoehdosta

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu / Tomi Hangisto 20.5.2019:

Turussa on lukuisia huonokuntoisia valaisinten ristikkokannatinpylväitä. Kaupunkiympäristön kunnossapitoyksikön mielestä ristikkopylväitä tulee lähiaikoina uusittavaksi ja sitä varten tarvitaan suunnitelmat. Jotta arvokkaita kulttuuriympäristöjä voidaan näiltäkin osin vaalia, on toteutussuunnitteluyksikössä laadittu pylväiden replikamalleista mittapiirustus W 8852 035, jonka pohjalta konsultilta tilattiin valmistuksessa tarvittavat tuotantopiirustukset. Myöhemmin ilmeni myös tarve maanpäällisestä laippakiinnitysvaihtoehdosta. Modifikaatiopiirustuksia varten kaupunkiympäristön toteutussuunnitteluyksikkö on pyytänyt tarjouksen Tehomet Oy:ltä.

Tehtävän yksityiskohtainen sisältö ja kustannus on esitetty konsultin sähköpostitarjouksessa Tehomet Oy, 24.4.2019. Konsultin tarjous on toteutussuunnitteluyksikön kokemuksen mukaan kohtuuhintainen.

Liite 1Tarjous Tehomet Oy

Liite 2KSE 2013 sopimusehtojen muutokset 23.3.2018

PäätösPäätin, että kaksi- ja nelijalkaiseen ristikkokannatinpylvään maanpäälliseen laippakiinnitysvaihtoehtoon liittyvät tuotantopiirustukset tilataan tarjouksen mukaisesti Tehomet Oy:ltä. Lisäksi päätin että työssä noudatetaan sopimusehtoja KSE 2013 muutettuna liitteen 2 mukaisesti.

Kaupungin yhteyshenkilönä on miljöösuunnittelija Tomi Hangisto.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Sopimuksen voi tilaajan puolelta allekirjoittaa yhteyshenkilö. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Kari Linnakoski

infran suunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoTehomet Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedHangisto Tomi
tiedKannisto Katja
tiedLinnakoski Kari
tiedMäenpää Jukka
tiedSuonpää Kimmo


Liitteet:

Kytokyts § 25
Liite 1:Tarjous Tehomet Oy
Liite 2:KSE 2013 sopimusehtojen muutokset 23.3.2018