Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö2427.05.2019 

10528-2017 (617)

Perno, telakan laajennusalueen louhintojen katselmukset

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu/Kari Linnakoski 23.5.2019:

Telakan laajennusalueen maisematyöluvassa on edellytetty tehtäväksi naapurikatselmukset ennen louhintojen aloittamista.

Promethor Oy on laatinut aikaisemmin kaupungin toimeksiannosta asiakirjat maisematyöluvan hakemiseksi telakan laajennusalueelle. Lisäksi viereisellä Yard Parkin asemakaava-alueella toimiva louhija on antanut Promethor Oy:lle toimeksiannon kyseisen alueen louhintoihin liittyvien katselmusten tekemisestä. Katselmukset kohdistuvat osittain samoihin rakennuksiin ja ovat siltä osin yhdistettävissä.

Tarkoituksen mukaisuussyistä kaupunkiympäristön toteutussuunnitteluyksikkö on pyytänyt Promethor Oy:ltä tarjouksen telakan laajennusalueen katselmointien tekemisestä.

Tehtävän sisältö, kustannus sekä kustannusjako kaupungin ja louhijan välillä on esitetty tarkemmin konsultin tarjouksessa 22.5.2019. Saatu tarjous on kaupunkiympäristön toteutussuunnitteluyksikön mielestä kohtuuhintainen.

Liite 1Konsultin tarjous 22.5.2019

PäätösPäätin, että telakan laajennusalueen louhintojen katselmukset tilataan Promethor Oy:ltä kattohintaan 4 450,00 €. (alv 0 %). Kattohintaa ei saa ylittää ilman kaupunkiympäristön toteutussuunnitteluyksikön suostumusta. Samalla totean, että tehtävä suoritetaan yhteistehtävänä Yard Parkin louhijan katselmusten kanssa ja edellä mainittu kattohinta on kaupungin osuus.

Kaupungin yhteyshenkilönä on infran suunnittelupäällikkö Kari Linnakoski.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Sopimuksen voi tilaajan puolelta allekirjoittaa yhteyshenkilö. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Kari Linnakoski

infran suunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoPromethor Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKannisto Katja
tiedLinnakoski Kari
tiedPitkänen Mika
tiedSuonpää Kimmo


Liitteet:

Kytokyts § 24
Liite 1:Konsultin tarjous 22.5.2019