Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaavoitus 
Kaavoituspäällikkö1322.05.2019 

7250-2017 (613, 627)

Skanssin kolmio asemakaavan luontoselvitys

Kaupunkiympäristötoimiala, kaavoitus, kaavoitusarkkitehti Taina Riekkinen 22.5.2019:

Tavoitteena on valmistella Skanssin kolmion kaavaluonnos päätöksentekoon vuoden 2019 aikana. Kaavassa Skanssin kolmio on tarkoitus mahdollistaa Skanssinkadun varteen sijoittuvan alueen rakentaminen Skanssin yleissuunnitelmaa noudattaen. Alue on nykyisin pääasiassa rakentumaton. Alueelle suunnitellaan pikaruoka-asemaa, tankkausasemaa sekä liike- tai toimitilarakentamista.

Kaupunkisuunnittelu ja maaomaisuus, kaavoitus on kilpailuttanut hankekohtaisesti sovittavat asiantuntijapalvelut 31.3.2021 päättyvälle sopimuskaudelle.

Yksi luonto- ja kasvillisuusselvitykset osa-alueelle valituista sopimuskumppaneista on Luonto- ja ympäristötutkimus Envibio Oy.

Kaupunkiympäristön kaavoitus on pyytänyt Luonto- ja ympäristötutkimus Envibio Oy:lta puitejärjestelysopimuksen mukaisen kustannusarvion Skanssin kolmion asemakaava-alueen luontoselvityksen laatimisesta.

Tehtävän sisältö ja kustannus on esitetty konsultin tarjouksessa 21.5.2019

Liite 1Konsultin tarjous 21.5.2019

PäätösPäätin, että Skanssin kolmion asemakaava-alueen luontoselvitys tilataan Luonto- ja ympäristötutkimus Envibio Oy:lta kattohintaan 1105 € (alv 0 %). Kattohintaa ei saa ylittää ilman kaupunkiympäristötoimialan kaavoitusyksikön kirjallista suostumusta. Lisäksi totean, että työssä noudatetaan sopimuksen Kaavoituksen asiantuntijapalvelujen puitejärjestelysopimus 31.3.2021 päättyvälle sopimuskaudelle mukaisia sopimusehtoja.

Tilaajan yhteyshenkilönä on kaavoituspäällikkö Paula Keskikastari.

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viran-omaisen otto-oikeuden perusteella. Päätös voidaan panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Paula Keskikastari

kaavoituspäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoLuonto- ja ympäristötutkimus Envibio Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKeskikastari Paula
tiedLappi Jyrki
tiedRiekkinen Taina
tiedSavonen Kimmo


Liitteet:

Kytokaav § 13
Liite 1:Konsultin tarjous 21.5.2019