Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö2321.05.2019 

2020-2018 (08 00 00)

Tammispaltantien, Varkkavuorenkadun ja Rieskalähteentien katu- ja kadunrakennus-suunnittelu, loppukokouksen mukaisten töiden tilaus

Suunnitteluinsinööri Jani Tulkki 12.4.2019:

Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan kaupunkiympäristön toteutussuunnitteluyksikön infran suunnittelupäällikkö on päätöksellään 28.3.2018 §9 tilannut Sitowise Oy:ltä Tammispaltantien, Varkkavuorenkadun ja Rieskalähteentien katu- ja kadunrakennussuunnittelun.

Suunnittelutyöstä on pidetty 2.4.2019 loppukokous. Loppukokouksessa konsultti on esittänyt lisätöiksi Tammispaltanpuiston osan rakennussuunnittelua, alkuperäiseen tarjoukseen kuulumattomia kokouksia ja vesihuollon suunnittelusta aiheutuneita muutoksia. Esitetyt lisätyöt on määritelty tarkemmin loppukokouspöytäkirjassa. Esitettyjen lisätöiden kustannus on yhteensä 7 409,00 euroa (alv 0%). Esitetyt lisätyöt eivät sisälly konsultilta alkujaan tilattuun suunnittelutyöhön. Puheena olevat työt on havaittu työn aikana tarpeellisiksi. Konsultin esittämä lisäkustannus on kaupungin yhteyshenkilön mukaan perusteltu ja kohtuullinen.

PäätösPäätin, että Tammispaltantien, Varkkavuorenkadun ja Rieskalähteentien katu- ja kadunrakennussuunnittelun lisätyöt tilataan Sitowise Oy:ltä suunnittelutyön loppukokouspöytäkirjan mukaisesti kokonaishintaan 7 409,00 € (alv 0 %).

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viran-omaisen otto-oikeuden perusteella. Päätös voidaan panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Kari Linnakoski

Infran suunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoSitowise Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKannisto Katja
tiedLinnakoski Kari
tiedMäenpää Jukka
tiedSuonpää Kimmo