Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kaupunkiympäristötoimiala, kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu 
Infran suunnittelupäällikkö2221.05.2019 

7560-2018 (02 08 00)

Paaskunnankadun, Töykkälänkadun ja Nummenpuistokadun katu- ja kadunrakennussuunnittelu, suunnittelun laajennus Nummenpuistokadulla

Kaupunkiympäristön toteutussuunnittelu/Jani Tulkki 12.4.2019:

Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan infran suunnittelupäällikkö on päätöksellään 16.8.2018 § 1 tilannut Paaskunnankadun, Töykkälänkadun ja Nummenpuistokadun katu- ja kadunrakennussuunnittelu Sitowise Oy:ltä. Myöhemmin on käynyt ilmi, että Nummenpuistokatu 11 kohdalla on nykyinen jyrkkäluiska korvattava tukimuurilla.

Koska Nummenpuistokatu 11:n kohdan tukimuuri liittyy aikaisemmin Sitowise Oy:ltä tilatun suunnittelun suunnittelualueeseen, kaupunkiympäristön toteutussuunnitteluyksikkö on tarkoituksenmukaisuussyistä pyytänyt Sitowise Oy:ltä tarjouksen suunnittelualueen laajentamisesta Nummenpuistokatu 11:n kohdalla.

Tehtävän yksityiskohtainen sisältö ja kustannus on esitetty konsultin tarjouksessa 11.4.2018. Konsultin tarjous on toteutussuunnitteluyksikön kokemuksen mukaan kohtuuhintainen.

PäätösPäätin, että Nummenpuistokatu 11:n kohdalla kadun tukimuurin suunnittelutyö tilataan aikaisemman suunnittelutyön laajennuksena Sitowise Oy:ltä KSE 2013 kohdan 5.2.1 mukaisena tuntiveloitusperusteisena kokonaispalkkiona 7 688,00 euroa (alv 0%), jota ei saa ylittää ilman toteutussuunnitteluyksikön suostumusta.

Kaupungin yhteyshenkilönä on kadunsuunnittelupäällikkö Kari Linnakoski.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Sopimuksen voi tilaajan puolelta allekirjoittaa yhteyshenkilö. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Kari Linnakoski

kadunsuunnittelupäällikkö

Oikaisuvaatimusohje (pienhankinnat) liitteenä

Jakelu

aoSitowise Oy
tiedKaupunkiympäristölautakunta
tiedKannisto Katja
tiedLinnakoski Kari
tiedMäenpää Jukka
tiedSuonpää Kimmo