Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus57307.12.20214
Kaupunginvaltuusto28313.12.20215

9259-2021 (00 00 01)

Uuden jäsenen ja varajäsenen valitseminen kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen jaostoon

Tiivistelmä: -

Kh § 573

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors 3.12.2021:

Kaupunginvaltuusto on 23.8.2021 § 189 hallintosäännön 8 §:n mukaisesti valinnut kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkieliseen jaostoon toimikaudekseen 11 jäsentä ja jokaiselle jäsenelle henkilökohtaisen varajäsenen kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsenistä ja varajäsenistä siten, että jaoston jäsenet ja varajäsenet ovat suomenkielisestä kieliryhmästä.

Jaoston jäseneksi valittu Rosamari Rissanen on tulevan paikkakunnalta muuton vuoksi pyytänyt eroa tehtävästä, joten ero myönnettäessä tulee hänen tilalleen valita uusi henkilö. Varajäsenen mahdollisesti siirtyessä varsinaiseksi jäseneksi tulee hänen tilalleen valita uusi varajäsen.  

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää myöntää Rosamari Rissaselle tulevan paikkakunnalta muuton vuoksi eron kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen jaoston jäsenen tehtävästä ja valita Mari Birgit van den Bergin hänen tilalleen jaoston jäseneksi sekä Amanda Majurin tämän henkilökohtaiseksi varajäseneksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Kv § 283

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää myöntää Rosamari Rissaselle tulevan paikkakunnalta muuton vuoksi eron kasvatus- ja opetuslautakunnan suomenkielisen jaoston jäsenen tehtävästä ja valita Mari Birgit van Den Bergin hänen tilalleen jaoston jäseneksi sekä Amanda Majurin tämän henkilökohtaiseksi varajäseneksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvSarastia Oy
aoMajuri Amanda
aoRissanen Rosamari
aovan den Berg Mari
tpvKasvatus ja opetus
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta