Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus26205.06.201711
Kaupunginvaltuusto13512.06.201720

6468-2017 (014)

Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan valitseminen

Tiivistelmä: -

Kh § 262

Johtava kaupunginsihteeri Ari-Pekka Korhonen:

Hallintosäännön 13 §:n mukaan lautakunnassa on 12 valtuustojen toimikaudekseen valitsemaa jäsentä, joista Turun kaupunginvaltuusto valitsee seitsemän (7) jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Kaarinan, Liedon, Naantalin, Raision ja Ruskon valtuustot valitsevat kukin yhden (1) jäsenen ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen.

Turun kaupunginvaltuusto valitsee valituista lautakunnan jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Puheenjohtaja on valittava Turun kaupunginvaltuuston nimeämistä jäsenistä ja varapuheenjohtaja muiden kuntien nimeämistä jäsenistä.

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää

valita Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan 7 jäsentä ja heille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi 2017 - 2021 sekä

nimetä jäseniksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

PäätösKaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan valitaan 7 jäsentä ja heille kullekin henkilökohtainen varajäsen toimikaudeksi 2017-2021 sekä nimetään jäseniksi valituista puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja seuraavasti:

Jäsen Varajäsen
Anu PerhoPirjo Valtonen
Joonas SuominenPasi Lappalainen
Riina LummeMarja Tommola
Jakke MäkeläJussi Heikkinen
Hans EkrothSameli Valkama
Jaana SaarinenSanna-Mari Pyykkö
Taimi RäsänenEila Hannula

 

Puheenjohtaja

Anu Perho

Varapuheenjohtaja

nimi täydentyy kaupunginvaltuuston kokouksessa.

 

Kv § 135

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää nimetä Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakuntaan 7 jäsentä ja heille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi 2017 - 2021 sekä jäseniksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan edellä olevan kaupunginhallituksen esityksen mukaisesti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin siten täydennettynä, että lautakunnan varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Lehtola.

Asian käsittely kokouksessa

Päätös varapuheenjohtajan valinnan osalta tehtiin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Rantasen tekemästä ilmoituksesta yksimielisesti.