Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunginhallitus48505.12.20161
Kaupunginvaltuusto20012.12.20163

610-2013 (014)

Uuden varajäsenen valitseminen kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkieliseen jaostoon

Tiivistelmä: -

Kh § 485

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors 28.11.2016:

Kaupunginvaltuusto on 26.10.2015 § 176 valinnut Martin Ahlön Turun kaupungin kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkieliseen jaostoon Antony Fredrikssonin varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Ahlö on 26.10.2016 muuttanut pois paikkakunnalta, joten hänen tilalleen tulee valita uusi henkilö.

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää todeta Martin Ahlön luottamustehtävän kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston varajäsenenä päättyneen paikkakunnalta muuton vuoksi ja valita uuden henkilön hänen tilalleen kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkieliseen jaostoon Antony Fredrikssonin henkilökohtaiseksi varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

PäätösKaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että Martin Ahlön luottamustehtävä kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston varajäsenenä todetaan päättyneen paikkakunnalta muuton vuoksi ja että Joonas Jormalainen valitaan hänen tilalleen kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkieliseen jaostoon Antony Fredrikssonin henkilökohtaiseksi varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Päätös asiassa tehtiin Yrttiahon ehdotuksesta yksimielisesti.

Asian esitteli apulaiskaupunginjohtaja Jarkko Virtanen.

Kv § 200

Kaupunginhallituksen ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää todeta Martin Ahlön luottamustehtävän kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston varajäsenenä päättyneen paikkakunnalta muuton vuoksi ja että Joonas Jormalainen valitaan hänen tilalleen kasvatus- ja opetuslautakunnan ruotsinkieliseen jaostoon Antony Fredrikssonin henkilökohtaiseksi varajäseneksi päätöksentekopäivästä jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKunnan Taitoa Oy
aoAhlö Martin
aoFredriksson Antony
aoJormalainen Joonas
tpvIT-palvelut
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta
tiedKasvatus- ja opetuslautakunta, ruotsinkielinen jaosto