Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginvaltuusto 45 14.02.2011 13

1354-2011 (009)

Kaupunginhallituksen ilmoitus kunnan jäsenten kaupunginvaltuuston päätettävissä asioissa tekemistä aloitteista, joita ei vuoden 2010 loppuun mennessä ole lopullisesti käsitelty (Kj)

Tiivistelmä: -

Kv § 45

Liite 1                                 Asian esittely ja päätösehdotus

 

Liite 2                                 Äänestyslistat

 

Valt. Mirka Muukkonen valt. Pasi Heikkilän kannattamana ehdotti, että aloitteen 6 osalta asia palautetaan.

 

Keskustelun keskeydyttyä puheenjohtaja teki seuraavan äänestysesityksen: Ne valtuutetut, jotka kannattavat asian käsittelyn jatkamista, äänestävät ”jaa”, jos ”ei” voittaa, on valt. Mirka Muukkosen palautusehdotus tullut hyväksytyksi. Äänestysesitys hyväksyttiin.

 

Suoritetussa koneäänestyksessä 55 valtuutettua kannatti asian käsittelyn jatkamista ja 12 valtuutettua kannatti valt. Mirka Muukkosen palautusehdotusta, joten asian käsittely aloitteen 6 osalta jatkui.

 

Valt. Mirka Muukkonen valt. Pasi Heikkilän kannattamana teki seuraavan lisäysehdotuksen.

 

”Lisäksi kaupunginhallitusta kehotetaan valvomaan, että kuntalaisaloitteet tulee pyrkiä valmistelemaan ja käsittelemään kuuden kuukauden kuluessa aloitteen tekemisestä”.

 

Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja teki seuraavan äänestysesityksen: Ne valtuutetut, jotka kannattavat kaupunginhallituksen ehdotusta äänestävät ”jaa”, jos ”ei” voittaa on valt. Mirka Muukkosen lisäysehdotus tullut hyväksytyksi. Äänestysesitys hyväksyttiin.

 

Suoritetussa koneäänestyksessä 45 valtuutettua kannatti kaupunginhallituksen ehdotusta ja 22 valtuutettua kannatti valt. Mirka Muukkosen ehdotusta, joten kaupunginhallituksen ehdotus voitti.

 

Päätös         Kaupunginvaltuusto päätti merkitä ilmoituksen tiedokseen ja merkitsee samalla aloitteet 5 ja 6 käsitellyiksi.

Jakelu

tpvKeskushallinto, hallinto


Liitteet:

Kv § 45
Liite 1:Asian esittely ja päätösehdotus
Liite 2:Äänestyslistat