Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kaupunginvaltuusto 194 11.10.2010 7

3473-2010 (041, 016)

Peruspalvelulautakunnan talousarvion ja toiminnan seuranta ajalla 1.1. - 31.7.2010 (Kj)

Tiivistelmä:

Peruspalvelulautakunta esitti 22.9.2010 § 284 9,6 miljoonan euron lisämäärärahan myöntämistä vuodelle 2010. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että peruspalvelulautakunnalle myönnetään 6 miljoonan euron lisämääräraha ja että korotus katetaan korottamalla verotulokohtaa vastaavalla summalla.

Kv § 194

Liite 1                                 Asian esittely ja päätösehdotus

 

Liite 2                                 Äänestyslista

 

Valt. Jarmo Rosenlöf valt. Virpa Puiston kannattamana teki seuraavan muutosehdotuksen:

 

”Kaupunginvaltuusto päättää, että peruspalvelulautakunnan vuoden 2010 määräraha korotetaan 9,6 miljoonalla eurolla ja että korotus katetaan korottamalla verotulokohtaa vastaavalla määrällä.

 

Lisäksi kaupunginvaltuusto päättää, että peruspalvelulautakunnan tulee lisäksi ryhtyä kaikkiin mahdollisiin toimiin, jotta korotettua määrärahaa ei kokonaisuudessaan tarvita”.

 

Keskustelun keskeydyttyä puheenjohtaja teki seuraavan äänestysesityksen: Ne valtuutetut, jotka kannattavat kaupunginhallituksen ehdotusta, äänestävät ”jaa”, jos ”ei” voittaa, on valt. Jarmo Rosenlöfin muutosehdotus tullut hyväksytyksi. Äänestysesitys hyväksyttiin.

 

Suoritetussa koneäänestyksessä 41 valtuutettua kannatti kaupunginhallituksen ehdotusta ja 26 valtuutettua kannatti valt. Jarmo Rosenlöfin ehdotusta, joten kaupunginhallituksen ehdotus voitti.

 

Päätös         Kaupunginvaltuusto päätti, että peruspalvelulautakunnan vuoden 2010 määrärahaa korotetaan 6 miljoonalla eurolla ja että korotus katetaan korottamalla verotulokohtaa vastaavalla määrällä.

Lisäksi kaupunginvaltuusto päätti, että peruspalvelulautakunnan tulee lisäksi ryhtyä kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin jäljellä olevan ylitysuhan poistamiseksi mm. rakenteellisia muutoksia kiirehtimällä.

Jakelu

ilmKeskushallinto, talousasiat
ilmKeskushallinto, talouspalvelukeskus
ilmPeruspalvelulautakunta


Liitteet:

Kv § 194
Liite 1:Asian esittely ja päätösehdotus
Liite 2:Äänestyslista