Liite 1 § 88

 

Tarkastuslautakunta 22.4.2010:

 

Tarkastuslautakunta päätti 15.9.2009 hyväksyä luonnoksen tarkastuslautakunnan arviointisuunnitelmaksi vuosille 2009-2012. Lisäksi tarkastuslautakunta päätti perustaa vuoden 2009 arviointia varten toimikunnan, johon jäseniksi nimettiin tarkastuslautakunnan jäsenet.

 

Arvioinnista laadittu raportti käsiteltiin viimeksi tarkastuslautakunnan ko­kouksessa 21.4.2010 § 53, jolloin tarkastuslautakunta päätti antaa tarvittavat jatkovalmisteluohjeet.

 

Oheismateriaali 1              Raporttiluonnos 22.4.2010: Turun kaupungin talousarvioprosessin arviointi ja kehittäminen 2010 - Case sosiaali- ja terveystoimi

Jaetaan paperisena erillisenä niteenä
EI JULKISUUTEEN, JulkL 6 §

 

Raportti tulee julkiseksi, kun asia, jota raportti koskee on tarkastuslautakunnassa käsitelty loppuun ja pöytäkirja on tarkastettu.

 

Tarkastuslautakunnan tavoitteena on ollut arviointitoiminnan vaikuttavuuden lisääminen. Nyt arvioinnin tuloksena syntynyttä raporttia onkin luonteeltaan pidettävä kaupungin toiminnan kehittämisen apuvälineenä. Raportti ei ole tarkastellun asian osalta lopputuotos. Raportti toimii jatkossa pikemminkin keskusteluasiakirjana kehitettäessä talousarvion laadinnan vaiheita ja niiden sisältöä.

 

Tarkastuslautakunnan tarkoituksena on jatkossa raportin havaintoja hyväksi käyttäen selvittää esille nousseisiin kysymyksiin liittyviä ratkaisumahdollisuuksia vuorovaikutuksessa eri tahojen kanssa.

 

Kaupunginreviisori Kari Koivuluhta:

 

Ehdotus

 

Tarkastuslautakunta päättää hyväksyä raportin.

Tarkastuslautakunta päättää jatkaa raporttiin liittyvien asioiden käsittelyä ja raportissa esille nousseiden kysymysten ratkaisumahdollisuuksien selvitystä ja kehittämistoimenpiteiden toimeenpanon seurantaa myöhemmin erikseen päätettävän suunnitelman pohjalta.

Tarkastuslautakunta päättää lähettää raportin sekä raporttiin liittyvät tarkastuslautakunnan jatkotoimenpiteet kaupunginvaltuustolle tiedoksi.

Lisäksi tarkastuslautakunta päättää, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastetaan tässä kokouksessa.

 

Päätös

 

Tarkastuslautakunta päätti hyväksyä raportin muutoksin.

 

Liite 1                                 Hyväksytty raportti 22.4.2010: Turun kaupungin talousarvioprosessin arviointi ja kehittäminen 2010 - Case sosiaali- ja terveystoimi

 

Tarkastuslautakunta päätti jatkaa raporttiin liittyvien asioiden käsittelyä ja raportissa esille nousseiden kysymysten ratkaisumahdollisuuksien selvitystä ja kehittämistoimenpiteiden toimeenpanon seurantaa myöhemmin erikseen päätettävän suunnitelman pohjalta.

 

Tarkastuslautakunta päätti lähettää raportin sekä raporttiin liittyvät tarkastuslautakunnan jatkotoimenpiteet kaupunginvaltuustolle tiedoksi.

 

Lisäksi tarkastuslautakunta päätti, että pöytäkirja tämän pykälän osalta tarkastetaan tässä kokouksessa.

 

Liite 2                                 Hyväksytty raportti 22.4.2010: Turun kaupungin talousarvioprosessin arviointi ja kehittäminen 2010 - Case sosiaali- ja terveystoimi

 

Tarkastuslautakunnan ehdotus

Kaupunginvaltuusto päättää merkitä raportin sekä raporttiin liittyvät tarkastuslautakunnan jatkotoimenpiteet tiedoksi.