Toiminta-avustukset vuodelle 2025

Turun kaupunki myöntää vuosittain toiminta-avustuksia yhteisöjen säännöllisen toiminnan tukemiseen. Avustusta voi hakea esimerkiksi hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, kulttuurin ja liikuntamahdollisuuksien toteuttamiseen tai nuorten omaehtoiseen toimintaan.

Avustuksia haetaan sähköisellä lomakkeella https://lomakkeet.turku.fi​ -sivulla. Vuoden 2025 toiminta-avustusten hakuaika alkaa 1.10. ja päättyy 31.10.2024 klo 16.00. Poikkeuksena tästä ovat liikunnan toiminta-avustukset, joiden hakuaika on 18.9.-31.10.2024. Neuvontaa sekä teknistä tukea on saatavilla ainoastaan virka-aikana.

Muut avustukset

Toiminta-avustusten lisäksi kaupunki myöntää avustuksia mm. liikunta- ja muiden tapahtumien järjestämiseen, erilaisiin toimintasuunnitelman ulkopuolisiin, kertaluonteisiin tarkoituksiin sekä yhdistysten omistamien tilojen kunnostamiseen. Avustuskohtaiset hakuajat ja ohjeet ovat tarkistettavissa​ turku.fi/avustukset-sivulta.

Järjestöt ja yhdistykset ovat Turun kaupungille erittäin tärkeitä yhteistyökumppaneita, sillä niiden toiminta lisää monin tavoin kaupunkilaisten hyvinvointia. Kaupunki tarjoaa järjestöille muun muassa tiloja ja tukee niiden toimintaa vuosittain erilaisina avustuksina lähes 10 miljoonalla eurolla.​

Lisätiedot

Merja Pistemaa, p. 040​1788926,​ merja.pistemaa@turku.fi

Hallintokoordinaattori, Konsernihallinto, päätöksenteon tuki