Turun kaupungin meluntorjunnan toimintasuunnitelman luonnos nähtävänä

EU:n ympäristömeludirektiivin ja ympäristönsuojelulain mukainen Turun kaupungin meluntorjunnan toimintasuunnitelman päivittämistä koskeva luonnos on valmistunut. Suunnitelmassa esitellään meluntorjunnan nykytilaa Turussa ja mahdollisuuksia kehittää sitä. Toimintasuunnitelma tarkistetaan viiden vuoden välein.

Toimintasuunnitelman laatimisessa ovat olleet mukana Turun kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus sekä Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Ympäristönsuojelulain 92 §:ssä tarkoitetuille rekisteröidyille yhdistyksille tai säätiöille sekä henkilöille, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin toimintasuunnitelma saattaa vaikuttaa, varataan tilaisuus lausua mielipiteensä.

Luonnokseen voi 20.6.2024 alkaen tutustua Turun kaupungin internetsivuilla osoitteessa www.turku.fi/kuulutukset sekä Kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa Yliopistonkatu 27, 2. kerros.

​Mahdolliset kirjalliset kommentit tai mielipiteet tulee toimittaa 15.8.2024 mennessä postitse Turun kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuden ympäristönsuojeluun, ”meluntorjunnan toimintasuunnitelma”, osoitteeseen PL 355, 20101 Turku, tai sähköpostitse osoitteeseen ymparistonsuojelu@turku.fi

Turussa 18.6.2024

Turun kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuus​

Meluntorjunnan toimintasuunnitelma 2024-2028