Voimaan tuleva

 

Kaupunginvaltuusto on 15.2.2021 § 29 hyväksynyt Turun kaupungin rakennusjärjestyksen. Samalla on päätetty, että rakennusjärjestys kuulutetaan voimaan 1.3.2021 lähtien.

 

Kutsu Raunistulantien ja Lyylintien katu- ja ympäristösuunnitelmien laadinnan

esittelytilaisuuteen (Raunistulan joukkoliikennekatu)

 

Kaupunkiympäristötoimiala järjestää virtuaalisen yleisötilaisuuden tiistaina 2.3. klo 17:00. Turun kaupungin ja konsultin asiantuntijat esittelevät Raunistulan joukkoliikennekadun katu- ja ympäristösuunnitelmien tavoitteita. Yleisötilaisuus pidetään Teams-kokouksena. Linkin Teams-kokoukseen ja tarkemmat osallistumisohjeet saa lähettämällä sähköpostia 1.3.2021 mennessä osoitteeseen jarmo.silvennoinen@fcg.fi aiheeksi ”Raunistula yleisötilaisuus”. Tervetuloa!

 

Kutsu Paljetien yleisötilaisuuteen

 

Kaupunkiympäristötoimialan kaavoitusyksikkö järjestää virtuaalisen yleisötilaisuuden keskiviikkona 10.3. klo 17.00. Tilaisuudessa esitellään asemakaavaa. Yleisötilaisuus pidetään Teamsin välityksellä ja siihen voi liittyä nettiselaimella. Linkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla tilaisuuteen sähköpostilla info@turkuseura.fi 8.3.2021 klo 17.00 mennessä. Tervetuloa!

 

Nähtävillä olevat

 

Seuraava ehdotus on julkisesti nähtävillä 1 – 30.3.2021:

 

Asemakaavan- ja tonttijaonmuutosehdotus

- Itäharjun kaupunginosan korttelin 63 tontille 1, Kalevantien osalle, Paljetielle, Vanhan Littoistentien osalle ja Kalevanpuiston osalle osoitteessa Paljetie 2 (kaavatunnus 27/2017) Paljetie

 

Seuraava ehdotus on julkisesti nähtävillä 115.3.2021:

 

Katu- ja liikennesuunnitelmaehdotus

- Viilarinkatu välillä Rakennusmestarintie - Lasimestarintie (Mälikkälä)

 

Asemakaavanmuutos- ja katu/liikennesuunnitelmaehdotukset ovat nähtävänä Turku-pisteessä, os. Puolalankatu 5, 1. krs ja internetissä. Mahdolliset muistutukset on toimitettava kaupunkiympäristötoimialalle, joko kirjallisena osoitteeseen PL 355, 20101, Turku, tai sähköpostilla asemakaavojen osalta sähköpostiosoitteeseen kaupunkisuunnittelu@turku.fi ja katu/liikennesuunnitelmien osalta sähköpostiosoitteeseen liikennesuunnittelu@turku.fi ennen nähtävänäoloajan päättymistä.

 

Korona-virustilanteesta johtuen pyydämme Teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä kuhunkin valmistelijaan puhelimitse taikka sähköpostitse, mikäli Teillä on kysyttävää nähtävillä oleviin ehdotuksiin liittyen, sähköposti: etunimi.sukunimi@turku.fi:

 

Raunistulan joukkoliikennekatu, liikennesuunnitteluinsinööri Eero Paavola

Paljetie, kaavoitusarkkitehti Taina Riekkinen

Viilarinkatu, liikennesuunnitteluinsinööri Eero Paavola, suunnitteluinsinööri Anu Kinnari

 

Kaupunkiympäristötoimialan asiakaspalvelu, Turku-piste, Puolalankatu 5, 1. krs ma-pe 9-12.

www.turku.fi/kuulutukset

 

Turussa 27.2.2021

KAUPUNKIYMPÄRISTÖTOIMIALA

Kaavakartta Paljetie

Kaavaselostus Paljetie

Viilarinkadun suunnitelmaselostus

Viilarinkadun katusuunnitelma

Viilarinkadun liikennesuunnitelma