Kutsu Turku ratapihan yleisötilaisuuteen

Kaupunkiympäristötoimialan kaavoitusyksikkö järjestää virtuaalisen yleisötilaisuuden torstaina 1.10. klo 18.00. Kaavoitusarkkitehti Nella Karhulahti sekä Turku ratapiha hankkeen edustajat ja muut asiantuntijat esittelevät asemakaavaa. Yleisötilaisuus pidetään Teamsin Live Eventtinä ja siihen voi liittyä nettiselaimella. Linkki tilaisuuteen löytyy osoitteessa www.turku.fi/kuulutukset ja siellä otsikon Kaavoitus- ja katusuunnittelukuulutukset 19.9.2020 alta.

Linkki yleisötilaisuuteen

 

Nähtävillä oleva

Seuraava ehdotus on julkisesti nähtävillä 21.9 – 20.10.2020:

Asemakaavan- ja tonttijaonmuutosehdotus

- Pohjolan kaupunginosan korttelille 28, korttelin 29 tonteille 7 ja 8, liittyville katu- ja katuaukioalueille, julkisille kulkuväylille, Humalistonsillalle, Logomonsillan osalle sekä Asemanaukion ja Turun ratapihan liikennealueille ja (VII) 7 kaupunginosan Ratapihankadun osalle osoitteessa Köydenpunojankatu ja Ratapihankatu (kaavatunnus 2/2018) Turku ratapiha

Asemakaavanmuutoksen selvitykset ja raportit ovat nähtävissä internetin kaavahaussa

 

Asemakaavanmuutosehdotus on nähtävänä Turku-pisteessä, os. Puolalankatu 5, 1. krs ja internetissä. Mahdolliset muistutukset on toimitettava kaupunkiympäristötoimialalle, joko kirjallisena osoitteeseen PL 355, 20101, Turku, tai sähköpostilla sähköpostiosoitteeseen kaupunkisuunnittelu@turku.fi ennen nähtävänäoloajan päättymistä.

Korona-virustilanteesta johtuen pyydämme Teitä ystävällisesti ottamaan yhteyttä kaavaehdotuksen valmistelijaan puhelimitse taikka sähköpostitse, mikäli Teillä on kysyttävää nähtävillä olevaan ehdotukseen liittyen, sähköposti: etunimi.sukunimi@turku.fi:

Turku ratapiha, kaavoitusarkkitehti Nella Karhulahti

 

Vireille tuleva

Ilmoitus asemakaavanmuutoksen vireilletulosta

- Asemakaavanmuutos laaditaankaupunginosien Pohjola, Raunistula, 1 (I) ja Nummi alueilla sijaitsevalle rata-alueelle, päärautatieaseman ja Hämeensillan väliselle alueelle (kaavatunnus 4/2020) Rata-alueen laajennus, itä

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävänä Turku-pisteessä ja internetissä.

Kaupunkiympäristötoimialan asiakaspalvelu, Turku-piste, Puolalankatu 5, 1. krs ma-pe 9-12.

www.turku.fi/kuulutukset

Turussa 19.9.2020

KAUPUNKIYMPÄRISTÖTOIMIALA

Kaavakartta Turku ratapiha

Kaavaselostus Turku ratapiha

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Rata-alueen laajennus,