Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Nuorisopalvelut 
Nuorisopalvelujohtaja106.02.2024 

1093-2024 (02 08 00)

Nuorisotyö 2025 - Nuorisopalveluiden kehittäminen

Lasten ja nuorten palvelukokonaisuuteen kuuluva Nuorisopalvelut on monien muutosten edessä liittyen työn sisältöihin, työn organisointiin ja organisoitumiseen sekä erityisesti erilaisten nuorten elämäntilanteisiin liittyvien ilmiöiden hallintaan. Lisäksi Nuorisopalvelut on liitetty osana Uuden Turun kehittämistä Lasten ja nuorten palvelukokonaisuuteen, joka uutena kokonaisuutena vie eteenpäin ja kehittää yhteisvaikuttavaa johtamista nimenomaan lasten ja nuorten palveluiden osalta.

Muutoksen johtamisen ja toteutumisen tueksi käynnistetään Nuorisotyö 2025 -kehittämistyö, johon kuuluu päälliköille ja toiminnanjohtajille suunnattu työpajatyöskentely sekä koko henkilökuntaa koskevia osallistavia toimenpiteitä kevään 2024 aikana. Koko prosessin fasilitointi hankitaan Gofore Lead Oy:ltä, joka on kaupungin kilpailuttama palveluntuottaja ja kuuluu kaupungin puitesopimusten piiriin.

Liite​Tarjous Nuorisopalvelujen kehittämistyöstä​

PäätösPäätin, että Lasten ja nuorten palvelukokonaisuuteen kuuluvalle Nuorisopalveluille hankitaan Gofore Lead Oy:ltä fasilitoitu kehittämisprosessi, jonka tavoitteena on tukea palvelualueen muutosjohtamisen prosessia osallistaen koko henkilökuntaa. Hankinta jakautuu kahteen puitesopimuksen koriin, joista toinen on työpaketti 1: Nuorisotyö 2025 strateginen suunnittelu ja johdon tuki, ja toinen on työpaketti 2: Nuorisotyö 2025 ymmärryksen keruu ja arvoketjun kehittäminen. Ensimmäisen työpaketin hankintahinta on 20 527,50 € ja toisen 8925,00 €. Kustannukset kohdistetaan kustannuspaikalle 22000.

Annina Lehtiö-Vainio

nuorisopalvelujohtaja

Jakelu

tpvKonsernihallinto, talouspalvelut
tiedKulttuuri- ja nuorisolautakunta
tiedParantainen Anu


Liitteet:

Nuopal § 1
Liite 1:Tarjous Nuorisopalveluiden kehittämistyöstä