Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuuri- ja nuorisolautakunta11726.10.20236

7090-2023 (00 00 01, 01 01 03)

Edustajien nimeäminen Suomen sinfoniaorkesterit ry:n syyskokoukseen 7.11.2023

Tiivistelmä: -

Kulnuolk § 117

Intendentti Nikke Isomöttönen 13.10.2023:

Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Helsingissä 7.11.2023. Syyskokouksen yhteydessä pidetään seminaari, jonka aiheena on Tekoäly, työ, taide ja tulevaisuus.

Turun kaupungilla on oikeus lähettää kokoukseen neljä äänivaltaista kokousedustajaa ja jokaisen äänioikeutta käyttävän on esitettävä tätä tarkoitusta varten valtakirja.

Liite 1​Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokouskutsu​

Oheismateriaali 1​Syyskokouksen ja seminaarin ohjelma​

Kulttuurijohtaja Anu Laitila:

Ehdotus​Kulttuuri- ja nuorisolautakunta päättää valita Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokoukseen 7.11.2023 äänivaltaisiksi kokousedustajiksi enintään kolme lautakunnan jäsentä sekä orkesterin intendentti Nikke Isomöttösen. Mikäli lautakunnasta on vain kaksi edustajaa, neljänneksi edustajaksi valitaan II intendentti Charlotta Kivistö. Intendentti oikeutetaan käyttämään äänivaltaa myös siltä osin, kun joku muista edustajista on estynyt osallistumasta kokoukseen.

Syyskokouksen ja -seminaarin kustannukset luottamushenkilöiden osalta korvataan Turun kaupungin hallintosäännön mukaisesti.

Päätös​​Kulttuuri- ja nuorisolautakunta päättää valita Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokoukseen 7.11.2023 äänivaltaisiksi kokousedustajiksi lautakunnan jäsenet Petja Raaskan ja Laura Rantasen sekä orkesterin intendentit Nikke Isomöttösen ja Charlotta Kivistön. I Intendentti oikeutetaan käyttämään äänivaltaa myös siltä osin, kun joku muista edustajista on estynyt osallistumasta kokoukseen.

Syyskokouksen ja -seminaarin kustannukset luottamushenkilöiden osalta korvataan Turun kaupungin hallintosäännön mukaisesti.


Liitteet:

Kulnuolk § 117
Liite 1:Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n syyskokouskutsu