Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aika, nuorisopalvelut 
Nuorisopalvelujohtaja608.12.2022 

14478-2022 (01 01 01)

Toiminnanjohtajan (vak. nro 404176) viran täyttäminen 1.1.2023 alkaen

Nuorisopalvelupäällikkö Anna-Maria Salminen

Toiminnanjohtajan virka on ollut julkisessa haussa 7.11.- 21.11.2022. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto tai opintoasteen tutkinto ja hyvä tehtävään soveltuva työkokemus. Lisäksi edellytetään oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, vastuullista itsenäistä työotetta ja tietoteknistä osaamista. Eduksi luetaan perehtyneisyys kunnalliseen päätöksentekoon ja uusien rahoitus- ja yhteistyömahdollisuuksien tunnistaminen.​

Viran keskeinen tehtävä on vastata nuorisopalvelujen kansalaistoiminnan tukemisesta ja sen taloudesta. Viranhaltija vastaa kulttuuri- ja nuorisolautakunnan jakamien toiminta- ja kohdennettujen erityisavustusten suunnittelusta, valmistelusta sekä päätöksenteon mukaisesta toteutuksesta ja seurannasta nuoriso- ja varhaisnuorisoyhdistyksille, -järjestöille ja -toimijoille. Osana tehtävää kuuluu yleinen järjestöyhteistyön kehittäminen nuorisopalveluissa.

Toiminnanjohtajan tehtäväkohtainen palkka on 2​537,84 €/kk

Toiminnanjohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 13 henkilöä. Hakijoista viisi kutsuttiin haastatteluun. Haastattelut pidettiin 29.11.2022. Hakijoita haastattelivat nuorisopalvelupäällikkö Anna-Maria Salminen ja nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio.

Haastatteluun, koulutukseen ja työkokemukseen perustuvan kokonaisarvioinnin perusteella toiminnanjohtajan virkaan parhaiten soveltuvana voidaan pitää kauppatieteiden kandidaatti Reetta Gladeria. Gladerilla on virkaan soveltuva koulutus ja tehtävään soveltuva työkokemus.

Esitän, että Turun kaupungin toiminnanjohtajan (vak.nro 404176) virkaan valitaan kauppatieteiden kandidaatti Reetta Glader siten, että hänet nimitetään virkaan 1.1.2023 ja hän aloittaa viranhoidon 1.8.2023. Koeaika kuusi kuukautta alkaa 1.8.2023.

Nuorisopalvelujohtaja Annina Lahtiö-Vainio:

Päätös Päätin ottaa toiminnanjohtajan (vak. nro 404176) virkaan kauppatieteiden kandidaatin Reetta Gladerin. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Gladerin kieltäytymisen varalle päätin valita kasvatus- ja yhteiskuntatieteiden maisterin Maria Halkilahden.

Annina Lehtiö-Vainio

nuorisopalvelujohtaja

​​

Jakelu

tiedHakijat
tiedKonsernihallinto, henkilöstöpalvelut
tiedKulttuuri- ja nuorisolautakunta
tiedXXXXX