Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kulttuuri- ja nuorisolautakunta409.09.20214

10414-2021 (00 00 01, 00 01 01)

Läsnäolo- ja puheoikeudet kulttuuri- ja nuorisolautakunnan kokouksissa

Tiivistelmä: -

Kulnuolk § 4

Hallintopäällikkö Päivi Ahvenainen:

Turun kaupungin hallintosäännön 123 §:n mukaan lautakunnan kokouksissa on jäsenten lisäksi läsnäolo- ja puheoikeus seuraavilla henkilöillä:

Asianomaiset esittelijät, toimielimen sihteeri, pormestari, apulaispormestari palvelukokonaisuutensa lautakunnissa, kansliapäällikkö. Lautakuntien puheenjohtajilla on läsnä- ja puheoikeus lautakuntiensa jaostoissa. Nuorisovaltuuston edustajalla on läsnä- ja puheoikeus valtuuston kokouksissa.

Muiden kuin edellä mainittujen henkilöiden läsnä- ja puheoikeudesta päättää asianomainen toimielin.

Kulttuuri- ja nuorisolautakunnan kokousten vakio-osallistujiksi tulisi merkitä apulaispormestari Elina Rantanen, vapaa-aikajohtaja Minna Sartes, hallintopäällikkö Päivi Ahvenainen, talouspäällikkö Ilkka Mäkynen, kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula, orkesterin intendentti Nikke Isomöttönen, museopalvelujohtaja Juhani Ruohonen, nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainio, tapahtumajohtaja Antti Kirkkola, matkailujohtaja Anne-Marget Hellén, kulttuurisihteeri Niina Niemi-Nagy, kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors ja toimistosihteeri Anu Vänttinen.

Vapaa-aikajohtaja Minna Sartes:

EhdotusKulttuuri- ja nuorisolautakunta päättää, että edellä mainituilla henkilöillä sekä heidän estyneenä ollessaan varahenkilöillään on läsnäolo- ja puheoikeus kulttuuri- ja nuorisolautakunnan kokouksissa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.