Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta20315.06.20176

7022-2017 (000)

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnalle tiedoksi annettavat ympäristötoimialan päätökset (Hal)

Tiivistelmä:

Lautakunnalle esitetään päätettäväksi mitkä ympäristötoimialalla tehtävät viranhaltijoiden päätökset tuodaan lautakunnalle tiedoksi.

Ksylk § 203

Toimialan hallinto, hallintojohtaja Harri Lehtinen 8.6.2017

Hallintosäännön 125 §:n mukaan lautakunnan alaisen viranomaisen on ilmoitettava lautakunnalle päätöspöytäkirjalla tekemistään päätöksistä. Lautakunta voi kuitenkin päättää, että joitakin asioita tai asiaryhmiä koskevia päätöksiä ei tarvitse ilmoittaa.

Ilmoitus on tehtävä neljän päivän kuluessa kokouksen pitämisestä tai päätöksen tekemisestä siitä riippumatta, onko pöytäkirja tarkastettu.

Päätökset niissä asioissa, joita ei tarvitse ilmoittaa, voidaan otto-oikeuden estämättä päätöksentekijän harkinnan mukaan panna täytäntöön, jollei täytäntöönpanosta ole muutoin säädetty tai määrätty tai jollei yksittäistapauksessa ole ilmoitettu asian ottamisesta kaupunginhallituksen tai lautakunnan käsiteltäväksi.

Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta on 5.2.2013 § 8 päättänyt, että lautakunnalle on tuotava tiedoksi seuraavat päätökset:

Va. toimialajohtaja Christina Hovi:

EhdotusKaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunta päättää, että lautakunnalle on tuotava tiedoksi kaikki ympäristötoimialan viranhaltijoiden päätöspöytäkirjalla tehdyt päätökset lukuun ottamatta rakennusvalvonnan, seudullisen joukkoliikenteen ja ympäristönsuojelun viranhaltijoiden niitä päätöksiä, jotka viedään tiedoksi rakennuslautakunnalle, Turun kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnalle tai Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnalle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.