Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kiinteistöliikelaitos 
Loppupvm 31.12.2017, Toimialajohtaja/sarja 103728.02.2017 

2433-2017 (065)

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoidosta ja kahvila- ja kioskipalveluiden hoitamiseen ajalle 1.6.2017 - 31.8.2022 tehtävä käyttöoikeussopimus

Maatilaintarkastaja Timo Sirkiä ja hankinta- ja logistiikkakeskuksen osuus, hankinta-asiantuntija Päivi Aaltonen:

 

Turun kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskus on pyytänyt osallistumishakemuksia Turun kaupungin kiinteistötoimialan toimeksiannosta Pähkinäisten ulkoilusaaren hoidosta ja kahvila- ja kioskipalveluiden järjestämisestä ajalle 1.6.2017(Tavoite) - 31.8.2022, minkä jälkeen sopimusta voidaan Tilaajan päätöksellä jatkaa alkuperäisin ehdoin kolmella (3) vuodella, ajalla 1.9.2022 - 31.8.2025 (optio).

 

Hankinnasta tehdään käyttöoikeussopimus yhden Palveluntuottajan kanssa.

 

Tilaaja ei sitoudu tiettyyn hankinta- / euromäärään sopimuskauden aikana.

 

Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Internet-osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi. Hankintamenettelyksi on ilmoitettu avoin menettely. Tarjouspyyntö on ollut saatavilla Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/turku.

 

Hankinnasta esitettyihin kysymyksiin vastattiin Tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalissa.

 

Annettuun määräaikaan 2.12.2016 klo 11.00, saatiin kaksi osallistumishakemusta: BP-Palvelut ja West Coast Seaservice Oy Ltd.

 

Hankintailmoituksessa ilmoitettiin, että osallistumishakemuksen jättäneistä valitaan vähintään kolme tai korkeintaan viisi, kelpoisuusehdot täyttävää ehdokasta neuvotteluihin. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä osallistumishakemuksia on enemmän kuin valittava määrä, asetetaan ehdokkaat paremmuus järjestykseen palveluntarjoajien vähimmäisvaatimukset ylittävien referenssien perusteella siten, että aikaisempi kokemus ulkoilusaarten hoidosta olevat

referenssit katsotaan arvokkaammiksi. Ennen varsinaisen tarjouspyynnön valmistumista käydään valittujen ehdokkaiden kanssa neuvottelut, joissa pyritään täsmentämään hankinnan kohdetta, laajuutta sekä laatuvaatimuksia.

 

Alustava tarjouspyyntö oli osallistumiskutsun liitteenä.

 

Molemmat hakemuksen jättäneet täyttävät osallistumiskutsussa esitetyt tarjoajalle asetetut vähimmäisvaatimukset.

 

BP-Palvelut ja West Coast Seaservice Oy Ltd kutsuttiin neuvottelumenettelyyn.

 

Molempien tarjousmenettelyyn kutsuttujen tarjoajien kanssa käytiin sisältömäärityksiä täsmentävät neuvottelut viikolla 3/2017.

 

Annettuun määräaikaan 10.2.2017 klo 11.00 mennessä saapui yksi tarjous: BP-Palvelut.

 

Tarjoukset vertaillaan kahdessa vaiheessa:

1.Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus

 

Tarjous on tarjouspyynnön mukainen.

 

2.Tarjousten vertailu ja valinta

Hankintaan tuli vain yksi hyväksytty tarjous, joten vertailua ei voida suorittaa.

 

Esitämme, että Pähkinäisen ulkoilusaaren hoidosta ja kahvila- ja kioskipalveluiden hoitamiseen valitaan BP-Palvelut.

 

Toimialajohtaja Jouko Turto:

 

Päätös          Päätän, että käyttöoikeussopimus Pähkinäisen ulkoilusaaren hoidosta ja kahvila- ja kioskipalveluiden hoitamiseen ajalle 1.6.2017 - 31.8.2022 solmitaan kokonaistaloudellisesti halvimman tarjouksen antaneen palveluntuottajan kanssa osallistumiskutsun, osallistumishakemuksen, tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisin ehdoin BP-Palveluiden kanssa.

 

Mahdollisesta option käyttöönotosta päätetään erikseen.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävillä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Hankintasopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen voidaan katsoa saaneen päätöksen ja oikaisuohjeen ja valitusosoituksen tiedoksi.

 

 

 

Jari Lehmussaari

hallintojohtaja

toimialajohtajan varahenkilö

 

 

Oikaisuohje ja valitusosoitus liitteenä

 

Lisätietoja: maatilaintarkastaja Timo Sirkiä puhelin 050 5589 143 ja hankinta-asiantuntija Päivi Aaltonen puhelin 040 1760 107.

Jakelu

aoBP-Palvelut
aoWest Coast Seaservice Oy Ltd
tiedKiinteistöliikelaitoksen johtokunta
tiedAaltonen Päivi
tiedSirkiä Timo