Käyttöoikeussopimus

 

Sopimuksen osapuolet

Turun kaupunki      (käyttöoikeuden luovuttaja)

Y-tunnus 0204819-8

 

 

Kuntec Oy(käyttöoikeuden saaja)

Y-tunnus 2434427-0

 

 

 

 

Sopimuksen tarkoitus

Turun kaupunki ja Kuntec Oy sopivat tällä käyttöoikeussopimuksellayttöoikeusalueesta, -ajasta ja -korvauksesta sekä muista käyttöoikeuteen liittyvistä ehdoista.

 

 

Sopimuksen kohde

Noin 398 m2:n suuruinen käyttöoikeusalue, joka on Turun kaupungin yleisen alueen 853-81-9906-0 (Raunistula) alueella. Käyttöoikeusalue on osoitettu liitekartalla M 23 / 25.1.2017.

 

Käyttöoikeusalue on 25.2.1998 vahvistetun asemakaavan alueella, osoitettu Suikin –nimiseksi yleiseksi pysäköintialueeksi (LP-1).

 

Sopimuksen perusteet

Maanhankintapäällikön päätöspöytäkirja

 

Sopimuksen ehdot

 

1.Käyttöoikeus alkaa helmikuun 1. päivänä 2017 jatkuen yhden (1) kuukauden molemminpuolisella irtisanomisajalla kuitenkaan enintään syyskuun 30. päivään 2017 saakka, jolloin käyttöoikeus päättyy irtisanomista vaatimatta.

 

2.Tämä sopimus tulee voimaan heti allekirjoittamisen jälkeen.

 

3.Käyttöoikeusalue luovutetaan väliaikaseksi työmaa-alueen ja -parakkien sijoituspaikaksi sekä pysäköintialueeksi.

 

4.Käyttöoikeudesta peritään 1.000 euron kertakorvaus.

 

5.Mikäli alueella suoritetaan arkeologisia tutkimuksia tms. kaivauksia, on käyttöoikeuden saaja korvauksetta siirrettävä alueella sijaitsevan omaisuuden kaivausten tieltä.

 

6.Käyttöoikeuden saaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että sillä on kaikki toiminnassaan tarvittavat viranomaisluvat ja että se noudattaa toimintaansa liittyviä lainsäädännön ja viranomaisten mahdollisesti asettamia vaatimuksia ja määräyksiä.

 

7.Käyttöoikeusalueella olevia puita tai muuta kasvillisuutta ei saa vahingoittaa eikä Turun kaupungin luvatta kaataa.

 

8.Käyttöoikeuden saaja on velvollinen hoitamaan aluetta hyvin. Kaupungin viranomaisilla on oikeus toimittaa alueella katselmuksia. Jos tarkastus on aiheuttanut muistutuksia, on puutteellisuudet korjattava kaupungin määräämässä ajassa.

 

9.Käyttöoikeuden saaja vastaa käyttöoikeusalueen kunnossa- ja ylläpidosta.

 

10.Käyttöoikeuden saaja vastaa käyttöoikeusalueella mahdollisesti sattuneista vahingoista ja tapaturmista.

 

11.Käyttöoikeuden saaja on velvollinen poistamaan käyttöoikeusalueelta sinne sijoittamansa rakennelmat ja laitteet sekä muun omaisuutensa sekä maisemoitava alue yhden (1) kuukauden kuluessa käyttöoikeusajan päättymisestä. Muussa tapauksessa Turun kaupunki on oikeutettu poistamaan käyttöoikeusalueelta siellä olevan käyttöoikeuden saajan omistaman omaisuuden ja siistimään käyttöoikeusalue sekä perimään näistä toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset käyttöoikeuden saajalta.

 

12.Mikäli käyttöoikeus irtisanotaan ennen käyttöoikeusajan päättymistä Turun kaupungin toimesta, palauttaa Turun kaupunki kertakorvauksesta sen osan joka lasketaan jäljelle jäävän käyttöoikeusajasta.

 

13.Sopimusosapuolten tulee ilmoittaa alueen käyttöön liittyvistä mahdollisista ongelmista välittömästi.

 

14.Mahdolliset sopimuksen tulkinnasta aiheutuvat erimielisyydet ratkaisee Turun käräjäoikeus. Erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla.

 

 

Tätä sopimusta on tehty kaksi saman sisältöistä kappaletta, yksi kummallekin sopimuspuolelle.

 

 

 

Turussa päivänäkuuta 2017

 

Yleisen alueen 853-81-9906-0 omistaja

Turun kaupunki

Kiinteistöliikelaitos

 

 

_________________________

Ilkka Uusi-Uola

maanhankintapäällikkö

 

 

 

Kuntec Oy

 

 

_________________________