Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kiinteistöliikelaitos 
Loppupvm 31.12.2017, Toimialajohtaja/sarja 103424.02.2017 

2279-2017 (653)

Lausteen koulun käsityöluokkien urakka (urakka on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta)

Ei julkinen: Julkisuuslaki 6 § 1 momentin kohdat 2 ja 3.

Hankearkkitehti Kaisa Simula:

Lausteen koulun käsityöluokkien korjaushanke on kiinteistöliikelaitoksen investointiohjelmassa vuodelle 2017. Investointilistalla hankkeelle on varattu 450 000 euroa.

Urakka toteutetaan rakennus- ja putki- ja ilmanvaihtotöiden osalta kokonaisurakkana, sähkötyöt kilpailutetaan alistettuna sivu-urakkana.

Valittavalla kokonais-/pääurakoitsijalla tulee olla omaan henkilökuntaan kuuluva vastaava työnjohtaja ja putki- ja ilmanvaihtourakoitsijoilla sekä sähköurakoitsijoilla työnjohtajat hankkeessa.

Vastaavalla työnjohtajalla ja työnjohtajilla tulee olla vähintään 5 vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä ja referenssi koululuokkien korjauksesta.

Työnjohtajilla tulee olla sijainen loma-aikoina ja mahdollisen sairasloman aikana.

Pääurakoitsijan ja sen taustakonsernien luottokelpoisuusluokituksen tulee olla Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -suosituksen mukaan vähintään A tai vastaavan luottotietolaitoksen (ei pankin) lausunnon mukaan vähintään tätä vastaava.

Putki-, ilmanvaihto- ja sähköurakoitsijoiden ja niiden taustakonsernien luottokelpoisuusluokituksen tulee olla Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -suosituksen mukaan vähintään B tai vastaavan luottotietolaitoksen (ei pankin) lausunnon mukaan vähintään tätä vastaava.

Tarjoukseen on liitettävä Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa-yritysraportti tai muu luottotietolaitoksen (ei pankin)lausunto.

Hankkeen kieli on suomi ja urakoitsijan tulee käyttää suomen kieltä rakennuttajan kanssa.

Urakoitsijan valinnassa käytetään avointa menettelyä ja valintaperusteena halvinta hintaa.

Hankinnasta tullaan ilmoittamaan julkisten hankintojen ilmoituskanavassa Hilmassa kansallisen kynnysarvon ylittävänä.

Tarjouksen yhteydessä tulee toimittaa allekirjoitettu valaehtoinen vakuutus tilaajavastuulain edellytysten täyttämisestä ja toimittaa selvitykset pyydettäessä.

Todistukset eivät saa olla 3 kk vanhempia.

Tarjous jätetään hyväksymättä, jos se ei ole tarjouspyynnön mukainen.

Tarjoukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä projektipankki Haahtela Pris kautta tarjousasiakirjojen mukaisesti.

Toimialajohtaja Jouko Turto:

PäätösPäätän, että Lausteen koulun käsityöluokkien kokonais-/pääurakoitsija ja sähköurakoitsija valitaan edellä esitettyjen kriteerien mukaisesti. Samalla päätän, että va tilapalvelujen johtaja Jaakko Laaksonen saa allekirjoittaa sopimuksen.

Jouko Turto

Toimialajohtaja

 

Jakelu

tiedKiinteistöliikelaitoksen johtokunta
tiedLumme Merja
tpvSimula Kaisa