Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kiinteistöliikelaitos, suunnittelu 
Loppupvm 31.12.2017, Suunnittelupäällikkö/sarja 10724.02.2017 

2159-2017 (661)

Vatselankadun sekä Vatselankadun ja Uraputken välisen jalankulku- ja pyörätien suunnittelun tilaus

Kadunsuunnittelupäällikkö Kari Linnakoski 23.2.2017:

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy on tilannut KON-INS Oy:ltä Vatselankadun pohjoispuolella sijaitsevalle tontilleen suunnitelman järjestetystä ja viimeistellysti toteutettavasta pysäköintialueesta. Alue on nykyisinkin sorapintaisena pysäköintikäytössä. Sen poikki kulkee Vatselankadun ja Uraputken välinen yleisen jalankulun ja pyöräilyn käytössä oleva väylä, joka siis kuitenkin sijaitsee Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n tontilla. Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n kanssa on neuvotteluissa alustavasti sovittu, että tontille voidaan muodostaa rasite yleisen jalankulun ja pyöräilyn väylälle, jos se siirretään alueen reunaan rata-alueen viereen. Rasitteen muodostamista ja jalankulku- ja pyöräilyväylän siirtämistä varten tulee jalankulku- ja pyöräilyväylästä laatia suunnitelma samanaikaisesti pysäköintialueen suunnitelman kanssa. Koska nämä kaksi suunnitelmaa tulee yhteensovittaan, on tarkoituksen tilata jalankulku- ja pyöräilyväylän suunnitelma samalta konsultilta, joka laatii Suomen Yliopistotkiinteistö Oy:lle pysäköintialueen suunnitelman.

Suunnittelutyön sisältö ja kustannus jalankulku- ja pyöräilyväylän osalta on esitetty yksityiskohtaisesti konsultin Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle tekemässä tarjouksessa 13.2.2017. Konsultin suunnittelutarjouksessa kaupungin osuudeksi esittämä osuus on suunnitteluyksikön kokemuksen mukaan kohtuuhintainen.

PäätösPäätin, että Vatselankadun pään sekä Vatselankadun ja Uraputken välisen jalankulku- ja pyörätien suunnittelu tilataan KON-INS Oy:ltä kokonaishintaan 12 000,00 € (alv 0 %).

Kaupungin yhteyshenkilönä on kadunsuunnittelupäällikkö Kari Linnakoski.

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viran-omaisen otto-oikeuden perusteella. Päätös voidaan panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

 

Matti Salonen

suunnittelupäällikkö                                

Oikaisuvaatimusohje liitteenä

Jakelu

aoKon-Ins Oy
tiedKiinteistöliikelaitoksen johtokunta
tiedLaine Janne
tiedLinnakoski Kari
tiedLöytönen Reija
tiedSalonen Matti
tiedSiirto Tapio