Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Kiinteistöliikelaitos, suunnittelu 
Loppupvm 31.12.2017, Suunnittelupäällikkö/sarja 10624.02.2017 

2272-2017 (660, 065)

Telakkakadun noston suunnittelutilaus

Suunnitteluyksikkö/ Kari Linnakoski 24.2.2017:

Kiinteistöliikelaitoksen Infrapalvelut on pyytänyt suunnitteluyksikköä hankkimaan Telakkakadun noston rakennussuunnitelman kiireellisesti akuutin tulvaongelman hoitamiseksi. Noston tarkoituksena on nostaa Telakkakadun pintaa siten, että kadun pinta ei ole korkean meriveden vallitessa veden alla. Koska suunnitteluyksiköllä ei ole kapasiteettia laatia suunnitelmia omana työnä, suunnitteluyksikkö on pyytänyt FCG Finnish Consulting Group Oy:ltä, jolla on kokemusta kyseisen tyyppisten suunnitelmien laatimisesta suunnitteluyksikölle, tarjouksen kyseisen kadun suunnitelmien laatimisesta.

Työn sisältö ja kustannus on esitetty yksityiskohtaisesti konsultin tarjouksessa 29.4.2016. Suunnitteluyksikkö pitää annettua tarjousta kohtuuhintaisena.

PäätösPäätin tilata Telakkakadun noston rakennussuunnitelmien laatimisen FCG Finnish Consulting Group Oy:ltä. Suunnittelutyön kokonaishinta, jota ei saa ylittää ilman suunnitteluyksikön suostumusta, on 7 200,00 euroa (alv 0 %).

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Sopimuksen voi tilaajan puolelta allekirjoittaa yhteyshenkilö. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viran-omaisen otto-oikeuden perusteella. Hankintasopimus voidaan tehdä ja päätös panna täytäntöön aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja oikaisuvaatimusohjeen tiedoksi.

Kaupungin yhteyshenkilönä on kadunsuunnittelupäällikkö Kari Linnakoski. Lisätietoja numerosta 044 9075 950.

 

Matti Salonen

suunnittelupäällikkö                                

Oikaisuvaatimusohje (pienhankinnat) liitteenä

Jakelu

aoFCG Finnish Consulting Group Oy
tiedKiinteistöliikelaitoksen johtokunta
tiedLaine Janne
tiedLinnakoski Kari
tiedLöytönen Reija
tiedSalonen Matti
tiedSiirto Tapio