Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta10101.03.20172

2077-2017 (713, 065)

Ulkovalaistuksen saneeraus Tampereentiellä, Tampereen valtatiellä ja Raunistulan puistotiellä -urakan hankinnan aloittaminen (kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta)

Tiivistelmä:

Ulkovalaistuksen kunto Tampereentiellä, Tampereen valtatiellä ja Raunistulan puistotien alkuosassa on heikko. Kiinteistöliikelaitoksen on tarkoitus suorittaa ulkovalaistuksen saneeraus edellä mainituille katuosuuksille kesän 2017 aikana. Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnalle ehdotetaan saneerausurakan hankinnan käynnistämistä.

Kilajk § 101

Infrapalvelut, käyttöpäällikkö Olli Tirroniemi 17.2.2017:

Ulkovalaistuksen kunto Tampereentiellä, Tampereen valtatiellä ja Raunistulan puistotien alkuosassa on heikko. Kiinteistöliikelaitos on valmistellut tarjouspyyntöasiakirjat ulkovalaistuksen saneerauksesta edellä mainituille katuosuuksille. Samassa urakassa on tarkoitus uusia myös Tampereen valtatien puuistutukset sekä vanhat portaalipylväät. Ulkovalaistuksen saneerausurakka on tarkoitus toteuttaa kesän 2017 aikana siten, että uusi valaistus on toiminnassa 30.8.2017. Urakka on osa korroosiovaurioisten teräksisten katuvalopylväiden saneerausohjelmaa.

Hankittavan urakan sisältö on esitetty tarjouspyyntöasiakirjoissa. Hankintamuotona käytetään avointa menettelyä. Urakoitsijan valintakriteerinä on halvin hinta, lisäksi on teknisiä ja taloudellisia vähimmäisvaatimuksia.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Urakan kokonaiskustannusarvio on arviolta

650.000 euroa (alv 0%), joista korvattavien katupuiden osuus on noin 120.000 euroa (alv 0%). Hankkeelle varattu rahoitus on investointiohjelmassa kohteilla katuvalaistuksen peruskorjaus ja korvattavat katupuut. Hankkeesta julkaistaan hankintalain mukainen ilmoitus HILMA-hankintakanavalla.

Palveluntuottajaksi valitaan halvimman hyväksytyn tarjouksen tehnyt palveluntuottaja.

Liite 1Tarjouspyyntökirjeluonnos 17.2.2017

Liite 2Yleiskartta saneerauskohteesta

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää:

- oikeuttaa Kiinteistöliikelaitoksen kilpailuttamaan ulkovalaistuksen saneerauksen Tampereentiellä, Tampereen valtatiellä sekä Raunistulan puistotiellä liitteen 1 mukaisella tarjouspyyntökirjeellä;

- antaa luvan tarvittaessa tehdä pieniä teknisluontoisia muutoksia tarjouspyyntökirjeeseen ennen hankintailmoituksen julkaisemista; sekä

- pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan ja hyväksytään heti ja että tämä päätös saadaan panna täytäntöön mahdollisista valituksista huolimatta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, infrapalvelut


Liitteet:

Kilajk § 101
Liite 1:Tarjouspyyntökirjeluonnos ulkovalaistuksen saneraus
Liite 2:Yleiskartta saneerauskohteesta