Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta29821.06.20168

1537-2016 (649)

Aura Fest -tapahtuman järjestäminen Kupittaanpuistossa

Tiivistelmä:

Nordic Live Productions Oy:lle myönnetään lupa järjestää Aura Fest -tapahtuma Kupittaanpuistossa 12.-13.8.2016.

Kilajk § 298

Infrapalvelut, lupavalmistelija Kaisa Kauma 7.6.2016:

Nordic Live Productions Oy pyytää lupaa saada järjestää Aura Fest – tapahtuma Kupittaanpuistossa ns. Kaivokentällä ja sen läheisyydessä 12. - 13.8.2016. Aura Fest on hiphop-musiikkitapahtuma, joka on järjestetty neljänä kesänä Barkerinpuistossa ja Läntisellä Rantakadulla Barkerinpuiston edustalla. Viime kesänä tapahtuma järjestettiin Samppalinnan vuorella, koska Läntinen Rantakatu on osoittautunut ahtaaksi tämän tyyppiselle tapahtumalle. Samppalinnan vuori soveltui huonosti musiikkitapahtumaan, joten tämän kesän tapahtumaa varten piti löytää uusi paikka. Tapahtumajärjestäjä on aikaisempina vuosina ollut Loud’n Live Promotions Oy.

Yhtiö on ilmoittanut, että tapahtuma-alue rajataan korkein aidoin siten, että tärkeät ympäristöalueet suojataan ja niihin estetään pääsy asiattomilta. Erityistä huomiota kiinnitetään mm. leikkikenttien, lintupuiston ja Seikkailupuiston valvontaan tapahtuman aikana. Kulku maauimalaan ja ravintola Paviljonkiin on mahdollista tapahtumaviikonlopun aikana normaalisti.

Alueelle rakennetaan esiintymislava, myyntikojuja ja yksi ravintola-alue. Rakennus- ja purkutöitä varten alue vuokrataan käyttöön ajalle 8. – 16.8.2016.

Liite 1Sopimusluonnos

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää myöntää Nordic Live Productions Oy:lle luvan järjestää Aura Fest -tapahtuma 12. - 13.8.2016 Kupittaanpuistossa liitteenä olevien sopimusehtojen mukaisesti. Anniskelualueen vuokra on 350 euroa + alv 24 %.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoNordic Live Productions Oy
tiedKiinteistöliikelaitos, valvonta
tiedKiinteistöliikelaitos, ylläpito


Liitteet:

Kilajk § 298
Liite 1:Sopimusluonnos