Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta46716.09.20158

11661-2011 (654, 065)

Lausunto Samppalinnan maauimalan tarveselvityksestä

Tiivistelmä:

Strateginen tilojen ohjaus -vastuualue pyytää Kiinteistöliikelaitoksen johto-kunnalta lausuntoa Samppalinnan uimastadionin teknisen peruskorjauksen tarveselvityksestä. Tarveselvityksessä Samppalinnan uimastadionille esitetään kokonaisvaltaista rakenteiden ja teknisten järjestelmien peruskorjausta.

Kilajk § 467

Kiinteistöliikelaitos, rakennuttajainsinööri Reino Pöyhönen 8.9.2015:

Strateginen tilojen ohjaus -vastuualue pyytää lausuntoa Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnalta yhteistyössä Tilakeskuksen, Kiinteistöliikelaitoksen Tilapalveluiden ja Liikuntapalvelukeskuksen kanssa laaditusta Samppalinnan maauimalan teknisestä peruskorjauksesta.

Altaiden ja allastasojen, sekä sisätilojen rakenteet kunnostetaan, LVISA- tekniikka, sisältäen vedenkäsittelyjärjestelmän, uusitaan kokonaisuudessaan. Teknisen peruskorjauksen yhteydessä tehdään vähäisiä turvallisuutta ja esteettömyyttä parantavia toiminnallisia ratkaisuja.

Samppalinnan maauimalan teknisen peruskorjauksen tarveselvityksessä 28.8.2014. esitettiin, että läheisen konesalin lauhdelämpö hyödynnetään uimalan käyttö- ja allasveden lämmityksessä.

Vuoden 2015 alussa tehdyssä energiaselvityksessä todettiin, että konesalin hukkalämmön hyödyntäminen on kokonaistaloudellisesti edullisinta hoitaa olemassa olevan kaukolämpöverkoston kautta. Tarveselvitys päivitetään näiltä osin 8.9.2015.

Samppalinnan maauimalan teknisen peruskorjauksen kustannus on 6.434.000 euroa (alv 0).

Korjaustyöhön pitää varata vähintään 1 lämmin kausi tarkoittaen, että uimala on suljettu korjauksien johdosta koko vuoden.

Kohteen vuokrahinta tarkistetaan peruskorjauksen yhteydessä.

Oheismateriaali 1Strateginen tilojen ohjaus –vastuualueen lausuntopyyntö

Oheismateriaali 2Samppalinnan maauimalan teknisen peruskorjauksen tarveselvitys liitteineen

Kiinteistöliikelaitoksella ei ole huomautettavaa teknisen peruskorjauksen tarveselvitykseen.

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää esittää lausuntonaan Strateginen  tilojen ohjaus -vastuualueelle, että se osaltaan hyväksyy Samppalinnan uimastadionin teknisen peruskorjauksen tarveselvityksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

lausKonsernihallinto, strateginen tilojen ohjaus