Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta27920.05.20151

5322-2015 (065, 631)

Liikennevalojen ylläpidon hankinta Turun ja Raision kaupunkien alueelle

Tiivistelmä:

Aloitetaan liikennevalojen ylläpidon kilpailutus yhteistyössä Raision kaupungin ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa. Tuodaan johtokunnan hyväksyttäväksi tarjouspyyntöluonnos.

Kilajk § 279

Infrapalvelut, katuinsinööri Heidi Jokinen 12.5.2015:

Kiinteistöliikelaitos on valmistellut yhdessä Raision kaupungin ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa tarjouspyyntöasiakirjat liikennevalojen ylläpidon hankinnasta Turun ja Raision kaupunkien alueelle ja on pyytämässä tarjouksia tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Kiinteistöliikelaitoksella on sopimus ELY-keskuksen kanssa Turun kaupungin alueella olevien ELY-keskuksen omistamien ja osaomistuksessa olevien liikennevalojen ylläpidosta. Raision kaupungin kanssa on neuvoteltu esisopimus Raision kaupungin liikennevalojen ylläpidon kilpailutuksesta yhdessä Turun kaupungin kanssa. Sopimusteksti Raision kaupungin kanssa on valmisteilla. Em. sopimuksissa on sovittu liikennevalojen ylläpidon kustannusjako-osuudet liikennevalojen omistussuhteessa.

Hankintamuotona käytetään avointa menettelyä. Palveluntuottajan valintakriteerinä on halvin hinta ja sen lisäksi muutamia teknisiä ja taloudellisia vähimmäisvaatimuksia. Sopimus on kestoltaan määräaikainen 4.1.2016 - 31.12.2018 kolme (3) vuotta. Tämän jälkeen sopimus jatkuu kaksi (2) vuotta määräaikaisena 31.12.2020 asti. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankkeesta julkaistaan hankintalain mukainen ilmoitus HILMA-hankintakanavalla.

Liite 1Tarjouspyyntöluonnos 12.5.2015

Oheismateriaali 1Urakkaohjelmaluonnos 12.5.2015

Oheismateriaali 2Sopimusluonnos 12.5.2015

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää:

- oikeuttaa Kiinteistöliikelaitoksen kilpailuttamaan liikennevalojen ylläpidon hankinnan Turun ja Raision kaupunkien alueelle liitteen 1 mukaisella tarjouspyynnöllä;

- oikeuttaa Kiinteistöliikelaitoksen toimialajohtajan tekemään sopimukseen tarvittaessa teknisluonteisia muutoksia ja lisäyksiä; sekä

- että pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan ja hyväksytään heti ja että päätös saadaan panna täytäntöön mahdollisista valituksista huolimatta.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, infrapalvelut


Liitteet:

Kilajk § 279
Liite 1:Tarjouspyyntöluonnos 12.5.2015, liikennevalojen ylläpito