Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta8625.02.20157

1641-2015 (634)

Kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelma 2010 -toteutetut hankkeet

Tiivistelmä:

Annetaan johtokunnalle pyydetty selvitys Kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelmassa 2010 esitettyjen hankkeiden toteutustilanteesta ja kustannuksista.

Kilajk § 86

Infrapalvelut, vastaava rakennuttaja Pia Caven, 10.2.2015

Infrapalveluilta on pyydetty selvitystä Kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelmassa 2010 esitettyjen hankkeiden toteutustilanteesta ja kustannuksista. Näitä kehittämisohjelman hankkeita on toteutettu ja toteutetaan pääasiassa muiden investointihankkeiden yhteydessä. Esim. kun Vesiliikelaitos uusii runkoviemäreitään kaivamalla.

Liitteessä 1 esitetyt hankkeet on jaoteltu

- hankkeisiin joiden toimenpiteet ovat kohdistuneet kokonaan kehittämisohjelman mukaiseen kohteeseen sekä

- hankkeisiin joissa kohde on ollut osana suurempaa hankekokonaisuutta.

Liitteen taulukoissa on kohteiden kehittämisohjelman mukaisen numeroinnin ja hankenimen lisäksi esitetty Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnassa hyväksytyssä investointisuunnitelmassa käytetty hankkeen nimi. Kohteiden kustannuksista on esitetty joko kohdekohtainen toteumatieto tai investointikokonaisuuden toteumatieto tai kohdekohtainen arvio kustannuksista. Kaikista hankkeista ei ole saatavissa kustannusseurannasta kohdekohtaista toteumatietoa, koska kohteen kustannuksia on seurattu osana suurempia kokonaisuuksia, esim. uuden kaava-alueen rakentaminen (uus- ja laajennusinvestoinnit), Kevyen liikenteen reitit ja jalankulkuyhteydet (korvaus- ja ylläpitoinvestoinnit).

Liite 1Kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelma 2010 -toteutuneet hankkeet

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta merkitsee tiedokseen selvityksen Kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelman 2010 toteutuneista hankkeista ja niiden kustannuksista.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Kilajk § 86
Liite 1:Kävelyn ja pyöräilyn kehittämisohjelma 2010 -toteutuneet hankkeet