Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta1314.01.201510

117-2015 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen keväällä 2015

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitos esittää keväällä 2015 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 33 tonttia, joista 9 esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiössä.

Kilajk § 13

Kiinteän omaisuuden kehittäminen, maankäyttöinsinööri Suvi Panschin, 7.1.2015:

Kiinteistöliikelaitoksella on keväällä 2015 omakotitonttien hakukierrokselle 33 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Yli-Maaria 1 kpl, Toijainen 17 kpl ja Haarla 15 kpl.

Tonttien osoitteet, pinta-alat ja rakennusoikeudet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 24 tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota joko ostohintaa tai vuosivuokraa ja yritykset vain ostohintaa.

Tontit, 9 kpl, jotka esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiöstä, käyvät ilmi oheisesta liitteestä.

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen, joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tonttikohtaisilla ehdoilla.

Nyt luovutettavaksi esitettävien tonttien lisäksi Kiinteistöliikelaitoksella oli tammikuun alun 2015 tilanteen mukaan jatkuvan haun listalla yhteensä 136 omakotitonttia Haarlan, Moision, Mälikkälän, Toijaisten ja Yli-Maarian kaupunginosissa.

Liite 1Luovutettavat tontit

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että

- oheisen liitteen mukaiset, 24 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti, korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle, joko myymällä tai vuokraamalla tai yritykselle myymällä noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla;

- oheisen liitteen mukaiset 9 rakentamatonta omakotitonttia esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä aiemmin hyväksyttyjen lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti; sekä

- kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, maankäyttö, kiinteistökehitys, kiinteistöluovutus


Liitteet:

Kilajk § 13
Liite 1:Luovutettavat tontin kevät 2015