Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta71317.12.20141

11567-2014 (065)

Jätteenpolttolaitoksen purku-urakan hankinta

Tiivistelmä:

Turun jätteenpolttolaitoksen purku-urakasta on pyydetty tarjouksia 20.11.2014. Tarjouksia saatiin viideltä urakoitsijalta. Sopimus esitetään solmittavaksi Delete Kierrätys- ja Purkupalvelut Oy:n kanssa. Jätteenpolttolaitoksen toiminta loppuu 31.12.2014. Laitos on purettava vuoden 2015 aikana. Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta hyväksyi tarjouspyynnön kriteerit kokouksessaan 19.11.2014 § 626.

Kilajk § 713

Tilapalvelut, rakennusmestari Pirkko Kunnari 12.12.2014:

Kiinteistöliikelaitos on pyytänyt tarjouksia jätteenpolttolaitoksen purkamisesta avoimella hankintamenettelyllä.

Kyseessä on EU-kynnysarvon alittava hankinta. Hankintailmoitus on julkaistu 20.11.2014 Hilma-ilmoituskanavassa. Tarjouspyyntö liitteineen on julkaistu samana päivänä internetissä Turun kaupungin sivuilla osoitteessa www.turku.fi/tarjouspyynnot.

Tarjouspyyntöön esitettyihin kysymyksiin vastattiin ja tarjouspyyntöön tulleet tarkentavat muutokset esitettiin 4.12.2014 mennessä.

Annettuun määräaikaan mennessä tarjouksen toimittivat:

Delete Kierrätys- ja Purkupalvelut Oy, Ekokem-Palvelu Oy, Porin PSV- Rakenne Oy, Purku-Piha Oy sekä Umacon Oy.

Delete Kierrätys- ja Purkupalvelut Oy, Ekokem-Palvelu Oy, Purku-Piha Oy sekä Umacon Oy täyttivät tarjoajan kelpoisuudelle asetetut vaatimukset ja olivat tarjouspyynnön mukaisia.

Porin PSV-Rakenne Oy täytti Tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset. Tarjouksesta puuttui vaatimusten 4 ja 6 mukaiset selvitykset, sekä selvitys purkukalustosta sekä ympäristöselvitys. Tarjoaja ei täten täytä tarjoajan kelpoisuudelle esitettyjä vaatimuksia. Porin PSV-Rakenne Oy:n tarjous tulisi sulkea tarjouskilpailusta.

Vertailuperusteiksi tarjouspyynnössä ilmoitettiin, että annetuista tarjouksista valitaan hinnaltaan halvin.

Hinnaltaan halvimman tarjouksen 378.000 euroa (alv 0%) antoi Delete Kierrätys- ja Purkupalvelut Oy.

Liite 1Tarjousten avauspöytäkirja

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että:

- Turun jätteenpolttolaitoksen purku-urakoitsijaksi valitaan Delete Kierrätys- ja Purkupalvelut Oy tarjouspyyntöasiakirjojen ja tarjouksen mukaisin ehdoin;

- toimialajohtaja oikeutetaan allekirjoittamaan sopimus sekä tekemään siihen tarvittavia vähäisiä muutoksia sopimuskauden aikana;

- Porin PSV-Rakenne Oy:n tarjous suljetaan tarjouskilpailusta, koska se ei täyttänyt tarjoajan kelpoisuudelle asetettuja vaatimuksia; sekä

-  pöytäkirja tämän päätöksen osalta tarkastetaan ja hyväksytään heti.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Sopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluttua siitä, kun asianosainen on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen, oikaisuohjeen ja valitusosoituksen tiedoksi.

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoDelete Kierrätys- ja Purkupalvelut Oy
aoEkokem-Palvelu Oy
aoPorin PSV-Rakenne Oy
aoPurku-Piha
aoUmacon Oy


Liitteet:

Kilajk § 713
Liite 1:Tarjousten avauspöytäkirja