Vuokrasopimus

 

 

Vuokranantaja

Turun kaupunki

 

Vuokramies

Blip Oy

Y-tunnus 2518306-9

Nikkarinkuja 2 A 3

02650 Espoo

 

Vuokrasopimuksen kohde

 

Oikeus sijoittaa kuusi mediataulua Kiinteistöliikelaitoksen tarkemmin osoittamiin paikkoihin.

 

Vuokrasopimuksen perusteet

 

Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan päätös . .201 §

 

Vuokrasopimuksen ehdot

 

1.          Vuokra-aika alkaa tammikuun 1. päivänä 2015 ja päättyy 31.12.2021, jonka jälkeen vuokrasopimus jatkuu neljällä optiovuodella 31.12.2015 asti, mikäli vuokramies on noudattanut vuokrasopimusehtoja.

 

2.          Perusvuokra kuudesta mediataulupaikasta on yhteensä 50.400,00 euroa lisättynä kulloinkin voimassa olevalla arvonlisäverolla ja se on suoritettava kuukausittain 15. päivään mennessä Kiinteistöliikelaitoksen tilille. Mediataulupaikkakohtainen vuokranmaksuvelvollisuus alkaa siitä kuukaudesta, jolloin mediataulu otetaan käyttöön.

 

Edellä mainittu perusvuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksilukuun 1890 (perusindeksi 1951:10=100) ja vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1.2016 alkaen ja sen jälkeen kalenterivuosittain tammikuun 1. päivästä alkaen.

 

Tarkistettu vuosivuokra saadaan kertomalla edellä mainittu perusvuokra tarkastusajankohtaa edeltäneen joulukuun indeksiluvulla ja jakamalla se edellä mainitulla perusindeksillä.

 

Vuokraa tarkistettaessa otetaan huomioon indeksin käyttöä koskevan lainsäädännön asettamat rajoitukset.

 

Vuosivuokran lisäksi Turun kaupunki saa käyttöönsä 10 % vuosittaisesta mainosajasta. Kaupungin 10 % media-aika jakautuu tasaisesti vuoden ja vuorokauden sisällä. Media-ajan jakoa voidaan muuttaa Blip Oy:n ja Turun kaupungin välisellä sopimuksella tapauskohtaisesti. Media-ajan jakoa muutettaessa kaupungin media-ajan keskimääräinen vuosiosuus säilyy 10 %:ssa.

 

Vuokramiehellä on oikeus saada vapautusta vuokranmaksusta aikana, jolloin mediataulun käyttö mainostamiseen on vuokramiehestä riippumattomista syistä estynyt.

 

Ellei vuokranmaksua suoriteta määräaikana, on Blip Oy velvollinen maksamaan erääntyneille erille viivästyskorkoa korkolain säännösten mukaisesti perinnästä aiheutuvine kustannuksineen.

 

3.          Blip Oy:n on hoidettava mainostaminen siten, ettei siitä aiheudu vaaraa tai haittaa liikenteelle.

 

4.          Blip Oy:n on hankittava mediatauluille rakennustarkastajan lupa. Mikäli mediataulua muutetaan, on uudelle mediataululle saatava Kiinteistöliikelaitoksen hyväksyminen.

 

5.          Blip Oy:n on rakennettava mediataulut yhden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen voimaanastumisesta.

6.          Mediataulujen tekniikan mahdollinen päivitystarve käydään läpi Blip Oy:n ja Turun kaupungin välisessä neuvottelussa kuuden vuoden vuokra-ajan jälkeen. Mikäli osapuolet yhteisesti toteavat taulujen tekniikan olevan päivitystarpeessa, Blip Oy sitoutuu päivittämään taulujen tekniikan vastaamaan sen hetkistä yleistä LED-mediataulujen tekniikkatasoa sillä ehdolla, että vuokra-aikaa jatketaan kestämään vähintään kuusi vuotta päivitysajankohdasta.

 

7.          Vuokraoikeutta ei saa siirtää kolmannelle ilman Kiinteistöliikelaitoksen lupaa.

 

8.          Vuokramies on velvollinen asettamaan kaupungille hyväksyttävän takauksen tai muun vakuuden vuokranmaksun suorittamisen ja muiden vuokraehtojen täyttämisen vakuudeksi, mikä vakuus on vaadittaessa uudistettava.

 

9.          Jos vuokramies rikkoo tämän vuokrasopimuksen ehtoja tai ei hoida mainostauluja kaupunkia tyydyttävällä tavalla, voidaan vuokrasopimus purkaa kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla.

 

Vuokramiehellä on oikeus irtisanoa vuokrasopimus kahden (2) kuukauden irtisanomisajalla.

 

Tätä vuokrasopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin sopimuspuolelle.

 

Turussa

 

TURUN KAUPUNKI

Kiinteistöliikelaitoksen johtokunnan puolesta:

 

 

 

 

Tämän vuokrasopimuksen hyväksymme ja sitoudumme sitä tarkoin noudattamaan. Paikka ja aika edellä mainitut.

 

 

Blip Oy

 

 

 

Todistavat:

 

 

 

 

________________________   ________________________