Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta33805.06.201420

13098-2013 (241)

Kiinteistöliikelaitoksen Tilapalveluiden selitys Turun hallinto-oikeudelle luvan saajana koskien määräaikaista rakennuslupaa päiväkotirakennukselle 2013/1581

Tiivistelmä:

Tuodaan tiedoksi johtokunnalle Kiinteistöliikelaitoksen Tilapalveluiden antama selitys Turun hallinto-oikeudelle määräaikaista rakennuslupaa koskevassa asiassa. Tilapalvelut antaa selityksensä luvan saajana. Varsinaisen lausunnon on antanut rakennusvalvonta, jonka päätöksestä on tehty hallintovalitus Turun hallinto-oikeudelle.

Kilajk § 338

Tilapalvelut, rakennuttajainsinööri Anne Antola 30.5.2014:

Kiinteistöliikelaitoksen Tilapalvelut on hakenut rakennuslupaa päiväkotirakennukselle Vähä-Heikkilän koulun tontilla. Lupa on myönnetty rakennuslautakunnassa 24.1.2014 § 40 tehdyllä päätöksellä. Rakennuslupapäätöksestä on valitettu Turun hallinto-oikeuteen. Rakennus on valmistunut ja otettu käyttöön 5.5.2014 alkaen.

Turun hallinto-oikeus on varannut Kiinteistöliikelaitoksen Tilapalveluille mahdollisuuden antaa selityksensä asiassa 5.6.2014 mennessä. Tilapalvelut on valmistellut asiassa selityksen (oheismateriaalina). Tilapalveluita kuullaan asiassa luvan saajana. Rakennusvalvonta on omasta puolestaan antanut oman selityksensä asiassa asianosaisena.

Oheismateriaali 1Turun hallinto-oikeudelle annettu selitys

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää merkitä tiedoksi Kiinteistöliikelaitoksen Tilapalveluiden Turun hallinto-oikeudelle antaman selityksen määräaikaista rakennuslupaa koskevassa asiassa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.