metsä-kk

I U-U/3.4.2014

 

KAUPPAKIRJA, luonnos

 

Myyjä:

Turun kaupunki

Y-tunnus: 0204819-8

c/o Kiinteistöliikelaitos

Puutarhakatu 1

20100 Turku

 

Ostaja

Lunden Ankkuri Oy

Y-tunnus: 1992390-5

Pansiontie 45

20210 Turku

 

Kaupan kohde:

 

Turun kaupungissa oleva tila Ruissalon korpi 853-503-1-2, pinta-ala kaupungin karttajärjestelmän mukaan noin 22,4 ha. Alue on talousmetsää, ja se sijaitsee Tortinmäen pohjoispuolella rajoittuen Ruskon kuntarajaan.

 

Kaupan kohde liittyy talousmetsänä ostajana olevan Lunden Ankkuri Oy:n ennestään omistamiin metsätiloihin, jotka sijaitsevat kaupan kohteen ja Säkyläntien välisellä alueella

Kauppahinta:

Satakaksikymmentäviisituhatta (125.000) euroa

 

Muut ehdot:

 

1. Kauppahinnan suorittaminen

 

Kauppahinta maksetaan heti, mikä kuitataan suoritetuksi kauppakirjan allekirjoituksilla.

 

2. Sopimukset ja hallintaoikeudet

 

Kohteessa ei ole ulkopuolisia hallintaoikeuksia. Alueen kulku perustuu kohteen pohjoispuolella sijaitsevan Vällintien tieosakkuuteen ja siitä erkanevan Karhunsaunantien tieyhteyteen. Ostaja vastaa siitä, että asianomaisen tiekunnan osakastiedot saatetaan ajan tasalle omistusoikeuden siirtymisen mukaisesti. Vuoden 2014 tiemaksuista vastaa myyjä.

 

3. Omistus- ja hallintaoikeus

 

Alueiden omistus- ja hallintaoikeus siirtyy heti.

 

4. Liittymät

 

Kohteeseen ei sisälly teknisiä liittymiä, joiden siirtämisestä tulisi erikseen mainita.

 

5. Aluerajaus ja kaavatilanne

 

Alue on kartan M 94 / 3.4.2014 mukainen.

Kaupan kohde sijaitsee asemakaavoittamattomalla alueella, ja se on Turun yleiskaavan mukaista maa- ja metsätalousaluetta (M). Alue on metsätalouskäytössä.

 

6. Rasitukset ja asiakirjat

 

Kohde luovutetaan vapaana kiinteistöä rasittavista kiinnityksis­tä, rasituksista ja muista maksuvelvoitteista kuin mitä tässä kauppakirjassa on sovittu.

 

Ostaja on tutustunut kaupan kohdetta koskevaan lainhuutotodistukseen, rasitustodistukseen ja kiinteistörekisteriotteeseen.

 

7. Saannon laillistaminen

 

Ostaja vastaa kustannuksellaan lainhuudon hakemisesta.

 

8. Ilmoitus alueen käytöstä

 

Myyjä il­moit­taa ympäristönsuojelulain 104 §:n mukaisesti, että kohdetta on käytetty maa- ja metsätalouden tarkoituksiin. Alueel­la tai maape­rässä ei ole todettu jät­teitä eikä aluetta muutoinkaan ole todet­tu saas­tuneek­si.

 

Ostajan tulee olla varautunut siihen, että Karhunsaunantien puoleisessa kohteen lounaisosassa tehdyn havainnon perusteella alueella voi olla liito-oravan esiintymisalue, mikä tulee huomioitavaksi kohteen metsätalouskäyttöä toteutettaessa.

 

9. Verot ja maksut

 

Mahdollisesta kiinteistöverosta kaupantekovuodelta vastaa myyjä. Muista koh­tee­seen koh­dis­tu­vis­ta ve­rois­ta ja mak­suis­ta vastaa myyjä omistuk­sen vaihtumiseen asti ja siitä eteen­päin osta­ja.

 

10. Irtain omaisuus

 

Kauppaan ei sisälly irtainta eikä sellai­sen luo­vut­tamisesta ole muutakaan sopimusta.

 

11. Ehtojen kattavuus

 

Tämän kaupan kaikki ehdot on otettu tähän kauppakirjaan.

12. Erimielisyyksien ratkaiseminen

 

Mahdolliset kauppakirjan tulkinnasta johtuvat erimielisyydet ja riidanalaiset korvaus- ja sopimussakkokysymykset ratkaisee ensimmäisenä oikeusasteena Varsinais-Suomen käräjäoikeus.

 

 

Allekirjoitukset

Kaupanvahvistajan todistus