Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta10026.02.201419

2006-2014 (014)

Turun kaupungin ehdokkaiden nimeäminen Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston hallitukseen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 100

Konsernihallinto, lakimies Riikka Lehtimäki 18.2.2014:

Kaupunginhallituksen 8.2.2010 § 98 kohdalla antamien konserniohjeiden 9 §:n mukaan konsernijaosto nimeää hallituksen jäsenet konserniohjeiden liitteen mukaisiin yhtiöihin. Konserniohjeiden liitteessä tilaliikelaitokselle, nyttemmin Kiinteistöliikelaitokselle, on kuitenkin delegoitu oikeus nimetä kaupungin edustajat hallituksiin niissä yhtiöissä, jotka ovat kiinteistöliikelaitoksen valvontavastuulla.

Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston varsinainen yhtiökokous järjestetään 27.2.2014. Tässä yhtiökokouksessa valitaan yhtiöön hallitus seuraavalle toimikaudelle.

Nimettäväksi ehdotettavat henkilöt ovat toimineet ko. yhtiön hallituksessa aikaisemmilla toimikaudella ja ovat sopivia jatkamaan tehtävässään. Esitettävät henkilöt ovat antaneet tehtävään suostumuksensa.

Toimialajohtaja Jouko Turto 18.2.2014:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää nimetä seuraavat ehdokkaat Kiinteistö Oy Paakarlanpuiston hallitukseen seuraavalle toimikaudelle:

Varsinaiset jäsenet: tilapalvelujen johtaja Martti Kuitunen ja talotekniikka-asiantuntija Jaakko Kurvinen

Varajäsenet: kiinteistöpäällikkö Jaakko Laaksonen ja lakimies Pauliina Ahlas

Samalla Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että pöytäkirja tämän asian osalta tarkastetaan ja hyväksytään heti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoKiinteistö Oy Paakarlanpuisto
aoAhlas Pauliina
aoKuitunen Martti
aoKurvinen Jaakko
aoLaaksonen Jaakko