Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta1015.01.201410

110-2014 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen keväällä 2014

Tiivistelmä:

Kiinteistöliikelaitos esittää keväällä 2014 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 39 tonttia, joista 10 esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiössä.

Kilajk § 10

Kiinteän omaisuuden kehittäminen, maankäyttöinsinööri Suvi Panschin, 7.1.2013:

Kiinteistöliikelaitoksella on keväällä 2014 omakotitonttien hakukierrokselle 39 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Haarla 14 kpl, Korppolaismäki 3 kpl, Mälikkälä 2 kpl, Nummi 1 kpl, Toijainen 1 kpl ja Yli-Maaria 18 kpl.

Tonttien osoitteet, pinta-alat ja rakennusoikeudet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 29 tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota joko ostohintaa tai vuosivuokraa ja yritykset vain ostohintaa.

Tontit, 10 kpl, jotka esitetään luovutettavaksi lapsiperheiden jakokiintiöstä, käyvät ilmi oheisesta liitteestä.

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen, joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tonttikohtaisilla ehdoilla.

Nyt luovutettavaksi esitettävien tonttien lisäksi Kiinteistöliikelaitoksella oli joulukuun lopun 2014 tilanteen mukaan jatkuvan haun listalla 84 omakotitonttia pääasiassa Yli-Maarian ja Mälikkälän kaupunginosissa.

Liite 1Luovutettavat tontit

Toimialajohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että:

- oheisen liitteen mukaiset, 29 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti, korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle, joko myymällä tai vuokraamalla tai yritykselle myymällä noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla;

- oheisen liitteen mukaiset 10 rakentamatonta omakotitonttia esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä aiemmin hyväksyttyjen lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti, sekä

- kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvKiinteistöliikelaitos, kiinteän omaisuuden kehittäminen


Liitteet:

Kilajk § 10
Liite 1:Luovutettavat tontit kevät 2014