Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 359 24.08.2011 5

5787-2011 (112)

Kiinteistöliikelaitoksen katu- ja viheralueet -yksikön avoinna olleen rakennuttamispäällikön viran vakanssi numero 608090 täyttäminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 359

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 16.8.2011:

Kiinteistöliikelaitoksen katu- ja viheralueet -yksikön rakennuttamispäällikön avoin virka vakanssi numero 608090 on ollut julkisesti haettavana. Rakennuttamispäällikkö toimii katu- ja viheralueet yksikön päällikkönä. Määräaikaan mennessä virkaa haki kolme henkilöä, joista yksi peruutti hakemuksensa.

Kelpoisuusehtona rakennuttamispäällikön virkaan on tehtävään soveltuva teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu diplomi-insinöörin tutkinto sekä kokemusta katujen, yleisten alueiden ja rakenteiden rakennuttamis- ja ylläpitotehtävistä. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Viranhakijat Esa Kerkelä ja Tapio Siirto täyttävät viran kelpoisuusehdot. Heidät kutsuttiin haastatteluun ja he osallistuivat soveltuvuusarvioon.

Hakemusasiakirjoista saatavan selvityksen ja suoritettujen haastattelujen perusteella Kiinteistöliikelaitos esittää, että virkaan valitaan diplomi-insinööri Tapio Siirto. Samalla esitetään päätettäväksi teknisten sopimuksen mukainen henkilökohtainen lisä aiemmin osoitetun käytännön kokemuksen ja ammattitaidon perusteella. Kiinteistöliikelaitoksen toimintasäännön 3 §:n nojalla johtokunta on määrittänyt tulosyksiköiden päälliköiden virat johtavassa asemassa oleviksi, joiden täyttämisestä johtokunta päättää.

Hakemusasiakirjat ovat nähtävissä kokouksessa sihteerillä ja toimitetaan erikseen johtokunnan jäsenille.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että diplomi-insinööri Tapio Siirto valitaan katu- ja viheralueet -yksikön avoinna olevaan rakennuttamispäällikön virkaan vakanssi numero 608090. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Siirron on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Samalla johtokunta päättää, että Siirron teknisten sopimuksen mukaiseksi henkilökohtaiseksi harkinnanvaraiseksi palkanosaksi määrätään aiemmin osoitetun kokemuksen ja ammattitaidon perusteella kymmenen (10) prosenttia.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoKerkelä Esa
aoSiirto Tapio
ilmKeskushallinto, henkilöstöasiat