Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 140 23.03.2011 2

2816-2011 (713)

Turun kaupungin itä- ja pohjoisosien elohopealamppuvalaisimien korvaaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 140

Katu- ja viheralueet, Nina Vartiainen 23.3.2011

Kiinteistöliikelaitos on valmistellut Turun kaupungin itä- ja pohjoisosien elohopealamppuvalaisimien korvaamisen urakka-asiakirjat ja on pyytämässä tarjouksia tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta on hyväksynyt tarjouspyyntöasiakirjat 16.3.2011 §120.

HILMA- hankintakanavalla on julkaistu 28.1.2011 hankintailmoitus, jossa pyydettiin mahdollisia tarjoajia jättämään osallistumishakemuksensa 1.3.2011 mennessä. Määräaikaan mennessä kahdeksan urakoitsijaa jätti osallistumishakemuksensa.

Osallistumishakemuksen määräaikaan mennessä jättivät:

Sähkö-Toleva Oy/PEKO

LediMax Oy

Empower Oy

Turku Energia Oy

ELTEL Networks Oy

Pohjanmaan Antenni ja Valaistus Oy

YIT Kiinteistötekniikka Oy

Suomen Sähkörakennus Oy

Tarjoamaan pystyvät ne tarjoajat, jotka ovat jättäneet osallistumishakemuksensa määräaikaan mennessä ja täyttävät hankintailmoituksessa mainitut tarjoajalle asetetut kelpoisuusehdot.

Hakemuksen jättäneistä LediMax Oy:tä ei ehdoteta hyväksytyksi tarjoamaan, koska yritys ei toimittanut mitään osallistumishakemusilmoituksessa pyydettyjä todistuksia. Samoin Sähkö-Toleva Oy:tä ei ehdoteta hyväksytyksi tarjoamaan, koska yrityksellä ei ole osallistumishakemuksensa perusteella kokemusta vastaavista kohteista, eikä osoittanut hakemuksessaan tekijäresursseja.

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää, että

tarjoajiksi ”Turun kaupungin itä- ja pohjoisosien elohopealamppuvalaisimien korvaaminen”-urakan tarjouskilpailuun hyväksytään Empower Oy, Turku Energia Oy, ELTEL Networks Oy, Pohjanmaan Antenni ja Valaistus Oy, YIT Kiinteistötekniikka Oy sekä Suomen Sähkörakennus Oy.

LediMax Oy:tä ei hyväksytä tarjoamaan, koska yritys ei toimittanut mitään osallistumishakemusilmoituksessa pyydettyjä todistuksia.

Sähkö-Toleva Oy:tä ei hyväksytä tarjoamaan, koska yrityksellä ei ole osallistumishakemuksensa perusteella kokemusta vastaavista kohteista, eikä osoittanut hakemuksessaan tekijäresursseja.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoEltel Networks Oy
aoEmpower Oy
aoLediMax Oy
aoOy Turku Energia-Åbo Energi Ab
aoPohjanmaan Antenni ja Valaistus Oy
aoSuomen Sähkörakennus Oy
aoSähkö-Toleva Oy/PEKO
aoYIT Kiinteistötekniikka Oy
tpvKiinteistöliikelaitos, katu- ja viheralueet