Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 95 02.03.2011 2

2438-2011 (113)

Kiinteistöliikelaitoksen rakennuttamispäällikön viran vakanssi numero 608090 väliaikainen hoitaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 95

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 1.3.2011:

Kiinteistöliikelaitoksen rakennuttamispäällikön virka on tullut avoimeksi. Rakennuttamispäällikkö toimii katu- ja viheralueet yksikön päällikkönä. Viran kelpoisuusehtona on insinöörin tutkinto ja kokemusta katualueiden rakentamisesta. Tehtävien katkeamattoman hoidon turvaamiseksi tulee avoimeen vakanssiin valita viran väliaikainen hoitaja, kunnes vakanssi on lainvoimaisesti täytetty.

Viran väliaikainen hoito on ollut haettavana Kiinteistöliikelaitoksen sisäisellä ilmoittautumismenettelyllä. Sijaisuuteen tuli kaksi ilmoittautumista. Molemmat ilmoittautuneet täyttävät viran kelpoisuusehdot. Yksikön töiden kokonaisjärjestelyt huomioon ottaen Kiinteistöliikelaitos katsoo, että vastaava rakennuttaja Mika Pitkänen tulisi valita viran väliaikaiseksi hoitajaksi omasta toimestaan vapautettuna. Pitkänen on antanut järjestelyyn suostumuksensa.

Kiinteistöliikelaitoksen toimintasäännön mukaan liikelaitosjohtaja päättää muiden kuin johtokunnan määrittämien johtavassa asemassa olevien viranhaltijoiden ottamisesta. Tulosyksiköiden päälliköt ovat johtokunnan päätöksen mukaisesti johtavassa asemassa olevia, joten johtokunta päättää myös avoimen viran hoidosta.

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää valita insinööri (AMK) Mika Pitkäsen rakennuttamispäällikön avoimen viran vakanssi numero 608090 väliaikaiseksi hoitajaksi 1.3.2011 alkaen siihen asti, kunnes virka on lainvoimaisesti täytetty, tällä päätöksellä kuitenkin enintään 31.8.2011 saakka. Pitkänen on vapautettuna viranhoidon vaatiman ajan omasta vastaavan rakennuttajan toimesta vakanssi numero 608094.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat
aoPitkänen Mika