Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 35 01.02.2011 7

1002-2011 (111)

Paikkatietoinsinöörin ja valvontainsinöörin työsopimussuhteisten toimien perustaminen

Tiivistelmä: -

Kilajk § 35

Hallintojohtaja Jari Lehmussaari 21.1.2011:

Kiinteistöliikelaitoksen vuoden 2011 talousarvion henkilöstösuunnitelmaan kuuluu muun ohella paikkatietoinsinöörin ja valvontainsinöörin työsopimussuhteisten toimien perustaminen. Vakanssien perustaminen ja niiden täyttäminen voidaan toteuttaa Kiinteistöliikelaitokselle asetetun työvoiman tavoitetason puitteissa ja niiden kustannusvaikutus on huomioitu talousarviossa.

Paikkatietoinsinöörin tehtävän kuvaan kuuluu kaupunkimittauspalveluiden karttapalveluissa uusien laseraineistojen ja 3D-mallien käsittely. Järjestelmät liittyvät tehokkaampiin tiedonkeruumenetelmiin maastosta laserkeilaimella ja saadun tiedon jatkojalostamiseen lähinnä suunnittelijoiden lähtömateriaaliksi. Kiinteistöliikelaitoksella ei ole osoittaa riittävää resurssia tai osaamista vaadittavan tehtävän suorittamiseen.

Valvontainsinöörin tehtävän kuvaan kuuluu katu- ja viheralueet -yksikössä uusina tehtäväkokonaisuuksina Vesiliikelaitoksen sijoituslupien käsittely, Kunnallistekniikka- ja Viherliikelaitoksen kaivu- ja työlupien vienti rekisteriin ja kartalle sekä nyt käsiteltävien sijoituslupien siirtyminen valvontainsinöörin tehtäväkokonaisuuteen tilaajatoimintoihin liittyvien tehtävien uudelleenjärjestelyjen johdosta.

Liite 1Vakanssin perustamislomake, paikkatietoinsinööri

Liite 2Vakanssin perustamislomake, valvontainsinööri

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää perustaa oheisten liitteiden mukaisesti paikkatietoinsinöörin työsopimussuhteisen toimen vakanssi 608146, ensimmäisenä sijoituspaikkana Kiinteistöliikelaitoksen kaupunkimittauspalvelut -yksikkö sekä valvontainsinöörin toimen vakanssi 608147, ensimmäisenä sijoituspaikkana Kiinteistöliikelaitoksen katu- ja viheralueet -yksikkö.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, henkilöstöasiat


Liitteet:

Kilajk § 35
Liite 1:Vakanssin perustamislomake, paikkatietoinsinööri
Liite 2:Vakanssin perustamislomake, valvontainsinööri