Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Kiinteistöliikelaitoksen johtokunta 39 01.02.2011 11

940-2011 (641)

Omakotitonttien luovuttaminen

Tiivistelmä:

Kiinteistölaitos esittää keväällä 2011 omakotitonttikierroksella luovutettavaksi 14 tonttia, joista 4 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä

Kilajk § 39

Tonttipalvelut/Timo Nurmi 24.1.2011:

Kiinteistölaitoksella on keväällä 2011 omakotitonttien hakukierrokselle 14 kappaletta rakentamattomia omakotitontteja, jotka jakaantuvat kaupunginosittain seuraavasti:

Haarla 1 kpl, Lauttaranta 9 kpl, Moisio 1 kpl, Särkilahti 2 ja Mälikkälä 1 kpl. Tonttien osoitteet, pinta-alat ja rakennusoikeudet käyvät ilmi oheisesta liitteestä. Luovutusmuotona on 10 tontin osalta maapoliittisen ohjelman mukaisesti tarjousmenettely, jossa yksityishenkilöt voivat tarjota, joko ostohintaa tai vuosivuokraa ja yritykset vain ostohintaa.

Tontit Lauttaranta-36-4, Lauttaranta-37-1. Lauttaranta-37-5 ja Mälikkälä-53-35 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä. 

Myynti- ja vuokrausehtoina noudatetaan luovutusmuodosta riippuen, joko kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä mahdollisilla tonttikohtaisilla ehdoilla.

LiiteTonttiluettelo

Liikelaitosjohtaja Jouko Turto:

EhdotusKiinteistöliikelaitoksen johtokunta päättää:

Että oheisen liitteen mukaiset 14 rakentamatonta omakotitonttia luovutetaan tarjousperusteisesti, korkeimman tarjouksen tehneelle yksityishenkilölle, joko myymällä tai vuokraamalla tai yritykselle myymällä noudattaen kiinteistö- ja rakennustoimen lautakunnan hyväksymiä yleisiä myynti- tai kiinteistölautakunnan hyväksymiä vuokrausehtoja täydennettynä tarvittaessa tonttikohtaisilla ehdoilla. Tontit Lauttaranta-36-4, Lauttaranta-37-1. Lauttaranta-37-5 ja Mälikkälä-53-35 esitetään luovutettaviksi lapsiperheiden jakokiintiössä aiemmin hyväksyttyjen lapsiperheille varattujen tonttien luovutusehtojen mukaisesti. Kaupunki pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.


Liitteet:

Kilajk § 39
Liite 1:Tonttiluettelo